Adela – sezonul 4 va fi ultimul
Reprezentantii Antena 1 au confirmat inceperea filmarilor pentru sezonul 4 al serialului romanesc Adela, mentionand in acelasi timp ca acesta va fi capitolul final al povestii.

In prezent, sezonul 3 este difuzat pe Antena 1 din ianuarie 2022, in fiecare joi, de la ora 20:30. Sezonul 3 a condus audientele in intervalul 21:30 – 23:00, ceea ce confirma interesul ridicat pentru acest serial.

In cadrul ultimului episod difuzat din 21 aprilie, Adela incepe sa invete ce inseamna viata de parinte cu nopti nedormite si greutati. In plus, cei doi parinti se hotarasc in privinta nasilor de botez.

Desi Andreea se astepta ca ea sa fie aleasa nasa si era entuziasmata in acest sens, afla cu dezamagire ca Delia a fost aleasa in locul ei.

Pe de alta parte, Nuti devine patroana si este fericita in acest sens insa Miky incearca sa o faca sa renunte la partea sa din butic, modificand pretul utilitatilor si intrarile din contabilitate.

Sezonul 4 va include personaje noi care vor fi atrase in lupta dintre bine si rau, dar si noi povesti de dragoste si intrigi.

Data lansare Adela – sezonul 4

Reprezentantii serialului nu au oferit inca o data estimativa pentru lansarea primului episod din sezonul 4 insa, avand in vedere evolutia celorlalte trei sezoane, probabil vom vedea episoade noi la finalul lui 2022 sau inceputul lui 2023. Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii noi in acest sens.

Serialul Adela cu Mara Oprea, Oana Mosneagu si Alecsandru Dunaev a obtinut pe IMDb nota 4.4 din 104 recenzii. Serialul se poate viziona online integral pe Antena Play iar in prezent are 110 episoade difuzate. Joi, 21 aprilie, au fost difuzate episoadele 27 si 28 din sezonul 3.

In serial putem vedea si alti actori precum Anca Sigartau, Marian Ralea, Mihai Calin, Carmen Ionescu, Anca Androne, Bogdan Talasman, Cristina Ciobanasu, Razvan Fodor, Vlad Gherman si altii.

Daca ati urmarit serialul Adela, ce parere aveti despre el?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.