Capitanul Marleau si Vrajitoarea cea buna – final de sezoane la DIVA
In luna iulie, postul de televiziune Diva va difuza cateva seriale interesante, seriale care au prins foarte bine la public si care se vor apropia de deznodamantul final al povestilor sau la finalul sezoanelor. In acest material vom detalia ce seriale va difuza Diva in luna iulie.

Capitanul Marleau (2019) – din 8 iulie, in fiecare zi de luni, de la ora 20. Excentricul detectiv Marleau (Corinne Masiero) va avea parte de noi aventuri palpitante. Detectiva Marleau va investiga un caz ciudat de crima petrecut intr-o fabrica de cherestea.

Se pare ca acesta este un caz mai special pentru ca pare a fi o crima, cu faptasi din cadrul familiei victimei, o crima facuta din razbunare. Autorul crimei vor incerca sa o impiedice pe Marleau sa descopere din ce cauza s-a infaptuit crima.

In alt episod, capitanul Marleau isi va petrece o scurta perioada printre angajatii hotelului Grand Hotel. Marleau se infiltreaza printre angajatii hotelului pentru a afla cine il ameninta pe omul de afaceri Simom Cappa (Patrick Timsit).

Sezonul 8 al serialului Capitanul Marleau se va termina pe 29 iulie. Sezonul 8 are 4 episoade, durata fiecarui episod este de o ora si 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Tot in luna iulie, telespectatorii Diva vor afla deznodamantul povestii din serialul Vrajitoarea cea buna care este difuzat de luni pana vineri, de la ora 18, cate 2 episoade. Ultimele episoade ale sezonului 7 vor fi difuzate pe 26 iulie, de la ora 18.

Capitanul Marleau si Vrajitoarea cea buna – final de sezoane la DIVA

Finalul sezonului 7 va fi unul incert, pentru ca producatorii serialului vor sa continuie povestea cu un nou sezon ori vor continua povestea printr-un spin-off. Asa ca fanii acestui serial nu isi vor lua adio de la eroii seriei ci va fi un la revedere.
Vrajitoarea cea buna are 7 sezoane cu un total de 74 de episoade, pe IMDb a obtinut nota 7,3.

Sezonul 3 al serialului Durere si vindecare se va termina pe 19 iulie, de la ora 15:50. Acest sezon va avea un final foarte palpitant. Spitalul Universitar din Santa Rosa va trece prin momente dificile. Pacientii spitalului vor fi revoltati pentru ca asteapta prea mult timp sa fie preluati de specialistii spitalului.

Personajele principale ale serialului Durere si vindecare vor avea parte de momente dificile atat pe plan profesional, cat si personal. Sezonul 3 Durere si vindecare are 50 de episoade, durata fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 6,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.