Akta scumpeste abonamentele de cablu tv si internet de la 1 august 2018

News Forumuri Suport GSM & Telecomunicatii Suport AKTA Akta scumpeste abonamentele de cablu tv si internet de la 1 august 2018

Acest subiect conține 11 răspunsuri are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Robert acum 2 luni, 1 săptămână.

Vizualizare 12 articole - 1 la 12 (din 12 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #26017 Răspuns

  Robert
  Keymaster

  Compania Akta, detinuta de Digital Cable Systems (DCS), scumpeste abonamentele de cablu tv si internet fix incepand cu data de 01 august 2018, dupa cum urmeaza:
  -Abonamentele de televiziune prin cablu se scumpesc cu 2.5 lei/luna;
  -Abonamentele de internet prin cablu se scumpesc cu 1 leu/luna;

  Bineinteles, clientii Akta nemultumiti de aceste modificari vor avea posibilitatea de reziliere a abonamentelor unilateral, fara plata unor taxe suplimentare, in termen de 30 de zile de la data primirii informarii.

  Din punctul meu de vedere aceste modificari vor afecta mult clientii Akta, seviciile oferite de catre Akta nefiind calitative iar in caz de probleme abonatii trebuie sa astepte chiar si cateva saptamanai pentru solutionarea problemelor.

  #26027 Răspuns

  florin

  multa m*** ,am 2 aparate stricate am platit 36 lei pe luna ca sa ma uit pe telefon la tv,am schimbat de 4 ori aparatele in decurs de 3 saptamani

  #26029 Răspuns

  Robert
  Keymaster

  In primul rand, vorbim si noi frumos? Ca noi nu suntem Akta si nici nu toleram limbajul vulgar pe acest site.
  Ce aparate ai stricate, decodoarele? Ai facut o sesizare la serviciul de relatii cu clientii Akta? Daca da, ce raspuns ai primit?

  #26067 Răspuns

  noakta

  In primul rand, Akta este cea mai mizerabila companie. In al 2-lea rand, reteaua lor e varza.
  Argumente: Au preturi mizerabile acolo unde nu au acoperire decat ei. Nu va imaginati ce preturi cer saracilor oameni pe un pachet de cablu tv. Daca mai ai si internet, te-ai ars. Ei bine, problema cea mai mare este in momentul in care o alta companie, precum rds, vine si-si face retea in zona unde akta are deja. Atunci akta vine si miceste brusc pretul abonamentelor pentru a convinge lumea sa nu plece de la ei. Si ajung sa ramana fara clienti.
  O companie noua, vine cu o retea noua (fibra optica) iar acta ramane la cablul lor coaxial, ce alimenteaza un spliter din care sunt abonati o gramada de clienti.
  Iar pe de alta parte, akta te-a nenorocit cu preturi imense atata timp (tu nu aveai alta optiune), tu ai mai sta la ei?
  O sa le plece toti clientii si o sa dea faliment. In sfarsit…
  Nu-mi pasa daca imi aprobati sau nu comentariul. Mi-am spus parerea sincera.

  #26068 Răspuns

  noakta

  Aaaa, si mai au tupeul sa mareasca abonamentele. Saracii….
  Sa-i cobjasca pe cei care nu au alta varianta decat AKTA.

  #26075 Răspuns

  Robert
  Keymaster

  @noakta:
  Intr-adevar, serviciile Akta sunt scumpe si de o calitate proasta in special in zonele in care nu exista acoperire. Insa, in zonele in care avem alta varianta (mai ales RCS – RDS care in zona rurala ofera servicii prin fibra optica la abonamente speciale, rurale, la preturi foarte mici) a cui este vina ca ramane la Akta? Tot a abonatilor. Progresul a aparut mereu atunci cand a existat concurenta, asa incat fiecare sa aiba posibilitatea sa aleaga cea mai buna varianta, concurenta care face operatorii sa lase din preturi si sa aiba mai multa grija de abonati.
  Acum, cu aceasta scumpire, abonatii Akta vor avea posibilitatea sa rezilieze contractul in maxim 30 de zile chiar daca au perioada contractuala si se pot muta la alt operator in zonele in care exista si altcineva.

  #26267 Răspuns

  Bebe

  Revin cu amanunte despre scumpirea abonamentului. Aceasta scumpire se datoreaza faptului ca vor lansa inca un post tv Comedy Est care va fi atat SD cat si HD si vor mai lansa o aplicatie prin care abonatii vor putea urmari programe tv online. Aceasta aplicatie va fi disponibila pe saitul companiei, va veti putea autentifica in aplicatie cu un cont facut pe saitul akta la sectiunea contul meu. Pe scurt aceasta aplicatie va fi in genul celei de la digi sau orange go. Cine nu este de acord cu scumpirea va avea termen de 60 de zile sa rezilieze contractul fara nici un cost suplimentar. Comedy Est se va lansa la pana la sfarsitul luni august. S-ar putea ca in zonele unde au concurenta sa nu se aplice momentan scumpirea. Ce va pot spune sigur despre scumpire este ca veti primi o scrisoare alaturi de factura. In acea scrisoare veti fi anuntat de scumpire si de dreptul de a putea rezilia in termen de 60 de zile de la data primirii scrisorii. Sau veti fi anuntati de agenti de teren ai companiei akta daca la dvs in zona se va aplica scumpirea. Scuze pentru acest mesaj mai lung dar am vrut sa fiu cat mai explicit.

  #26269 Răspuns

  Robert
  Keymaster

  Multumim mult pentru aceste detalii privind scumpirea abonamentelor Akta, foarte utile si ne lamureste complet.
  Pastram legatura pentru aplicatia care va fi lansata de catre Akta, poate vom face un articol separat in care vom detalia despre ce este vorba, cum functioneaza si ce posturi putem receptiona.

  #35930 Răspuns

  Constantin

  La mine în localitatea Lelesti,Judetul Gorj până anul trecut erau doar cei de la Akta,acum sunt Digi,Upc și în urmă cu câteva zile au tras fibra și cei de la Telekom,aproape toată localitatea a renunțat la serviciile lor.

  #35943 Răspuns

  Robert
  Keymaster

  Multumim pentru informatie.
  Este normal sa se mute toata lumea de la Akta, comparativ cu RCS – RDS si UPC serviciile sunt mai scumpe si mai proaste. Grila de programe este intr-adevar mai buna insa doar daca platim foarte mult.

  #38325 Răspuns

  Eugenia

  Pentru o lună de ne plata septembrie mă penalizat octombrie 80 lei și noiembrie 48 lei

  #38399 Răspuns

  Robert
  Keymaster

  Acelea sunt sumele totale din facturi sau doar sumele pe care trebuie sa le platiti ca penalizare?

Vizualizare 12 articole - 1 la 12 (din 12 în total)
Răspunde la: Akta scumpeste abonamentele de cablu tv si internet de la 1 august 2018
Informația ta:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">