Cum redirectionez toate apelurie catre un alt numar de telefon?

News Forumuri Suport GSM Suport Digi Mobil Cum redirectionez toate apelurie catre un alt numar de telefon?

Acest subiect conține 3 răspunsuri are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de Cosmin Ungureanu Cosmin Ungureanu acum 1 an, 4 luni.

Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #15650 Răspuns

  Ion

  Salutare tuturor!
  Am 2 telefoane si sunt fortat sa le pastrez pe amandoua si as vrea sa folosesc doar unul singur.Iese din discutie un dual-sim fiindca amandoua sunt de digi.
  Ma gandeam daca as putea redirectiona toate apelurile de pe un telefon pe celalalt si sa nu fiu nevoit sa car mereu 2 telefoane dupa mine.
  Am gasit o aplicatie pentru redirectionare insa functioneaza doar cu telefonul pornit.As vrea o redirectionare cu telefonul oprit.Este posibil?

  #15651 Răspuns

  Salut Ion,
  Sigur ca se poate. Poti redirectiona toate apelurile apeland *21* numarul carte care vrei sa se redirectioneze apelurie urmat de tasta #. Aceasta redirectionare va functiona indiferent daca telefonul estepornit sau oprit, indiferent daca ai semnal sau nu etc. Redirectionarea se face direct din retea si din acest motiv nu este nevoie ca telefonul sa fie pornit. Gasesti in articolul de aici toate informatiile posibile despre redirectionari.

  #15652 Răspuns

  Ion

  Multumesc, functioneaza perfect.Am incercat si cu telefonul stins si funcitoneaza.Ai o solutie si pentru mesaje?Se pot redirectiona?

  #15655 Răspuns

  Cu mare placere.
  Redirectionarile pentur sms-uri nu se pot face din retea. Este nevoie de o aplicatie pentru a putea redirectiona mesajele. Deci pentru a face acest lucru este nevoie ca telefonul sa fie deschis in permanenta. O astfel de aplicatie se numeste SMS forward si sunt gratuite pe Google Play.

Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)
Răspunde la: Cum redirectionez toate apelurie catre un alt numar de telefon?
Informația ta:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">