Cum redirectionez toate apelurie catre un alt numar de telefon?

News Forumuri Suport GSM & Telecomunicatii Suport Digi Mobil Cum redirectionez toate apelurie catre un alt numar de telefon?

Acest subiect conține 6 răspunsuri are 3 voci și a fost actualizat ultima dată de  Anca acum 4 luni, 1 săptămână.

Vizualizare 7 articole - 1 la 7 (din 7 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #15650 Răspuns

  Ion

  Salutare tuturor!
  Am 2 telefoane si sunt fortat sa le pastrez pe amandoua si as vrea sa folosesc doar unul singur.Iese din discutie un dual-sim fiindca amandoua sunt de digi.
  Ma gandeam daca as putea redirectiona toate apelurile de pe un telefon pe celalalt si sa nu fiu nevoit sa car mereu 2 telefoane dupa mine.
  Am gasit o aplicatie pentru redirectionare insa functioneaza doar cu telefonul pornit.As vrea o redirectionare cu telefonul oprit.Este posibil?

  #15651 Răspuns

  Cosmin
  Keymaster

  Salut Ion,
  Sigur ca se poate. Poti redirectiona toate apelurile apeland *21* numarul carte care vrei sa se redirectioneze apelurie urmat de tasta #. Aceasta redirectionare va functiona indiferent daca telefonul estepornit sau oprit, indiferent daca ai semnal sau nu etc. Redirectionarea se face direct din retea si din acest motiv nu este nevoie ca telefonul sa fie pornit. Gasesti in articolul de aici toate informatiile posibile despre redirectionari.

  #15652 Răspuns

  Ion

  Multumesc, functioneaza perfect.Am incercat si cu telefonul stins si funcitoneaza.Ai o solutie si pentru mesaje?Se pot redirectiona?

  #15655 Răspuns

  Cosmin
  Keymaster

  Cu mare placere.
  Redirectionarile pentur sms-uri nu se pot face din retea. Este nevoie de o aplicatie pentru a putea redirectiona mesajele. Deci pentru a face acest lucru este nevoie ca telefonul sa fie deschis in permanenta. O astfel de aplicatie se numeste SMS forward si sunt gratuite pe Google Play.

  #36713 Răspuns

  Anca

  Si daca se redirectioneaza sms , pot fi văzute pe amândouă telefoanele în același timp? Mulțumesc

  #36718 Răspuns

  Robert
  Keymaster

  Buna Anca,
  Din setarile telefonului nu se pot redirectiona SMS-urile insa exista aplicatii speciale pe care le poti folosi, daca ai sistem de operare Android/iOS. Insa, nu as putea sa iti spun daca pot fi vazute pe ambele telefoane deoarece niciodata nu am folosit o astfel de aplicatie pentru redirectionarea mesajelor.

  #36720 Răspuns

  Anca

  Ok îți mulțumesc pt răspuns! Zi faină!

Vizualizare 7 articole - 1 la 7 (din 7 în total)
Răspunde la: Cum redirectionez toate apelurie catre un alt numar de telefon?
Informația ta:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">