Portare de la cartela Telekom la aboment Digi.

News Forumuri Suport GSM & Telecomunicatii Suport Digi Mobil Portare de la cartela Telekom la aboment Digi.

Acest subiect conține 1 răspuns are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Robert acum 1 an.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #20853 Răspuns

  Florin

  Va salut cu respect,in data de 25.01.2018 am mers la Digi pentru a ma porta cu numarul la ei.Am semant in contract pe un an si mi-au dat o cartela cu un numar provizoriu valabil pana pe data de 30.01.2018 cand se va reliza port area.Pana la aceasta data(03.02) nu au facut portarea,ba mai mult,mi-au spus ca nu se va realiza deoarece numarul vechi figureaza de curand la Telekom ca aboment?????Ma simt pacalit si as dori sa se faca dreptate.Ce pot face?Va multumesc!

  #20854 Răspuns

  Robert
  Keymaster

  Buna seara,
  Va recomand sa luati legatura cu reprezentantii companiei Telekom pentru a verifica numarul respectiv, daca este pe cartela prepay sau daca este pe abonament. Singurul caz in care v-ar fi putut fi refuzata portarea ar fi fost sa aveti numarul la Telekom pe abonament pe un alt nume (in cazul abonamentelor, titularul ambelor abonamente de la ambii provideri trebuie sa fie aceeasi persoana).

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
Răspunde la: Portare de la cartela Telekom la aboment Digi.
Informația ta:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">