problema cu contractul vodafone la portarea unui numar

News Forumuri Suport GSM & Telecomunicatii problema cu contractul vodafone la portarea unui numar

Acest subiect conține 1 răspuns are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Cosmin acum 2 ani, 6 luni.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #7681 Răspuns

  virgil

  Buna ziua. Am incheiat un contract cu vodafone in data de 30 mai 2015 cu portare de numar.
  Portarea nu sa realizat (gresala celor dr la vodafone), am facut un nou demers si tot nu sa portat, mentionez ca numarul care se vrea portat e activ pe telecom.
  Cei de la vodafone mi- au dat un numar provizoriu pana la portare.
  A trecut deja o luna si jumatate si evident au venit facturi pt numarul provizoriu pe care nu l-am utilizat deloc, am cerut sa imi fie scazute dar am fost refuzat, mai mult nu vor nici sa imi opreasca numarul provizoriu si imi spun ca nu am decat sa il folosesc un an cat e contractul.
  In contract scrie citez: „daca numarul nu se porteaza din motive independente de vodafone sau clientul anuleaza cererea de portare, prezentul contract inceteaza fara a aduce insa atingere obligatiilor rezultate din contractul incheiat”
  Ce sa inteleg din aceasta: sunt obligat sau nu sa pastrez contractul? Si sunt obligat sa platesc facturiile care s-au emis.
  Ce sa fac?
  Multumesc

  #11928 Răspuns

  Cosmin
  Keymaster

  In mod normal trebuie sa ti se anuleze contractul, daca ai o asa clauza. E destul de dificil sa scapi de ei, mai ales dupa ce ai semnat. Mergi si insista sa ti se porteze numarul. Obligatoriu se va rezolva.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
Răspunde la: problema cu contractul vodafone la portarea unui numar
Informația ta:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">