Setari internet DigiTel Fix-Mobil FWT Connect la RCS-RDS (Digi)

News Forumuri Suport GSM & Telecomunicatii Suport Digi Mobil Setari internet DigiTel Fix-Mobil FWT Connect la RCS-RDS (Digi)

Acest subiect conține 6 răspunsuri are 4 voci și a fost actualizat ultima dată de  Robert acum 8 luni, 2 săptămâni.

Vizualizare 7 articole - 1 la 7 (din 7 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #3460 Răspuns

  Anonim

  Voi posta aici solutia pentru o problema a utilizatorilor de telefoane Huawei B160 sau Huawei ETS 6630 legata de crearea profilului la internet:

  Dupa ce am deschis aplicatia FWT Connect (sau FWT Partner) selectam Setari (Settings) – Nou (New) – la Nume Profil (Profile Name) introducem Digi, la APN selectam STATIC si introducem internet, dupa care selectam Salvare (Save), OK si Conectare (Connect). Simplu si usor. 🙂

  Daca aveti orice problema privind aceste echipamente, nu ezitati sa ne transmiteti pentru a va putea ajuta.

  #15390 Răspuns

  bebe

  Buna ziua,
  Cu ceva ani in urma, Digi mi-au montat un astfel de „Terminal fara fir” in mare graba si „fara a ma si instrui minim – minimorum”.
  L-am „descifrat ” in timp cum m-am priceput , nefiind un om instruit in tainele IT decat ceace am putut prinde asa, din zbor si la un nivel scazut de intelegere a terminologiei specifice domeniului.
  Dupa ce l-am avut in casa aproape doar ca pe o mobila, de 3 zile am o mare problema cu el: Desteptatorul sau, s-a pornit si imi da/dadea desteptarea ” zilnic, la ora 00:00 „.
  I-am lecturat Manualul…(intocmit destul de superficial in opinia mea…) , am reusit sa aflu ca accesand „Tools/Organizator” submeniu „Alarme” , pot sa modific ora (auto-setata) 00:00 intr-un mod cat de cat logic.Dar, daca am facut o astfel de modificare de ora la una din cele 6 Alarme (???) au mai ramas alte cinci, care – setate fiind pe aceiasi ora: 00:00, Terminalul ma alarmeaza de doua ori, astfel: la ora modificata (setata „la noroc” de mine, si, o a doua oara, la ora: 00:00. Si, tot asa…zilnic.
  Nu pot/ nu inteleg cum se poate :
  – Sterge Iconita „Ceas desteptator ” din display-ul Terminalului fara fir cand, cred eu ca Alarma Ceasului Desteptator s-ar deconecta si nu ar mai suna „Zilnic”
  – De asemeni, cum se poate modifica acea mentiune „executiva” : zilnic ? Este/exista un procedeu ?
  – De ce sunt prezente/necesare 6 (sase) astfel de alarme Ceas Desteptator? Pot sa le comand individual si cum ? pentruca ele sunt „executive ” cursiv una dupa alta fara a le putea separa/individualiza in caz „de nevoie” sa zic ?
  Ce m-a nedumerit insa cel mai tare:
  – nu stiu din ce motiv si la ce/a cui comnada? , Terminalului i s-au „dereglat total”: ora,minutul, luna, anul (dar pe asta am rezolvat-o!) si
  – cel putin asa am realizat eu, ca pentru asta mi-a aprut pe display si Iconita(sigla) „Ceas Desteptator ” si
  – de care eu nu sunt in stare sa mai scap sub nici o forma, iar in Manualul Terminalului nu se face vre-o referire le cele scrise aici, evidennt si cu scuzele de rigoare, asa cum m-am priceput.
  Cu multumiri deosebite daca ma veti ajuta sa clarific problemele.

  #15398 Răspuns

  Cosmin
  Keymaster

  Buna ziua,
  Una dintre alarme s-a activat (nu-mi dau seama mai exact cum). Pentru a o dezactiva trebuie urmati urmatorii pasi:
  Meniu -> Organizator -> Alarme si derulat pe fiecare in parte pana apare in partea stanga butonul oprire. Acolo unde apare oprire se apasa o singura data si va aparea Activare. Se verfica daca la fiecare alarma in parte apare activare.

  #15401 Răspuns

  bebe

  Buna ziua din nou,
  Am reusit sa rezolv problema conform celor indicate de catre dvs. iar la final – am observat si faptul ca iconita „Ceas desteptator” de alarmare, afisat pe micul display al telefonului, a disparut.
  Asta m-a bucurat f. tare si – pentru ajutorul ce m-i l-ati oferit, Va multumesc mult !
  Ca sa scap de „beleaua ” alarmei dela miezul de noapte , eu reusisem sa le programez sa fie active toate cele sase alarme (???) dar doar in cursul unor ore ale zilei cand, era supartabila alarmarea.
  Astfel, acele ore programate de catre mine prin „descoperire” mi-au ramas ca atare in memoria ceasului desteptator al Terminalului … dar, sunt inactive!.

  Daca imi este ingaduit, mai am unele intrebari (curiozitate, bat-o vina !) legate de cele scrise ceva mai sus la data de ” ianuarie 24, 2015 la 8:38 pm” de catre acel domn „Anonim” care spune, il citez :

  …”Dupa ce am deschis aplicatia FWT Connect (sau FWT Partner) selectam….”.
  Despre ce Aplicatie e vorba ? De unde/cum se obtine si ce face ?

  Imi pun aceasta intrebare complexa pe care- cu voia dvs. – doresc sa v-o si adresez, dupa ce am vazut in Manualul de utilizare ca aparatul asta telefonic poate face si multe alte lucruri.

  Tot acolo se mentioneaza – in capitol „Servicii de date ” – subcapitol „Conectarea aparatului {Terminal fara fir( Huawei b 160 )} la un calculator” pentru a furniza „servicii de date (???)” .
  Dar din pacate nu se mentioneaza si acest ” profil si conexiuni Internet”.
  Mai mult: Pachetul „servicii de date ” ( care se mai si cumpara… !) amintit in Manual, nu face vreo referire si la ” aplicatia FWT Connect (sau FWT Partner) si functiile /posibilitatile oferite de ea, etc. ”

  Mai mult: ma intreb/va intreb : ” aplicatia FWT Connect (sau FWT Partner)” este cumva inclusa in soft telefon si ea are o „taina” cu care se poate accesa si pe care nu o deceleaza novicii in al IT-ului ca mine ??
  Cu scuze dar si cu multe multumiri daca ma puteti dumiri !
  O zi buna ! Bebe

  #15411 Răspuns

  Cosmin
  Keymaster

  Pentru a instala aceasta aplicatie trebuie sa conectati telefonul la un pc. Telefonul trebuie sa fie pornit si se conecteaza prin cablul de date. Aplicatia se foloseste pentru pentru conectarea la net a telefoanelor.

  #22859 Răspuns

  jenei josif

  va rog sa ma ajutati la setarea unui telefon Samsung Galaxy y s6102 pentru retea digi mobil internet intrucat am trecut prin portare de numar de la retea Orange la retea DIGI MOBIL abonament.
  am setat toate datele primite de la operator digi dar nu pot accesa internetul
  cu stima jenei

  #22862 Răspuns

  Robert
  Keymaster

  Ati creat APN-ul internet si l-ati bifat? Datele mobile sunt active si wifi-ul inactiv? Daca toate acestea sunt ok, trebuie sa contactati serviciul de relatii cu clientii Digi pentru a verifica daca portarea s-a finalizat cu succes si daca datele mobile sunt active pe cartela din retea.

Vizualizare 7 articole - 1 la 7 (din 7 în total)
Răspunde la: Setari internet DigiTel Fix-Mobil FWT Connect la RCS-RDS (Digi)
Informația ta:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">