Ultimul update WordPress

News Forumuri Site-uri web WordPress Ultimul update WordPress

Acest subiect conține 2 răspunsuri are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Cosmin acum 2 ani, 2 luni.

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #3245 Răspuns

  Cosmin
  Keymaster

  Wordpress a primit actualizare la versiunea 4,1. Această versiune vine cu opțiunea de a traduce automat CMS-ul. Astfel utilizatorul nu va mai trebui să instaleze manual limba ci doar să o selecteze din meniu. Actualizare WordPress la versiunea 4.1. Totodată cu această versiune, autorul articolelor se poate bucura de o casetă pentru text curată, pe lângă care nu vor mai fi și alte setări vizibile. Acest aspect este foarte util din punct de vedere al vizibilității textului atunci când este creat un articol.
  În plus, administratorul unui site WordPress are opțiunea de a activa „ninsoarea pe site” fără a fi nevoie de instalări suplimentare.

  #14045 Răspuns

  mariana

  Acea bifa pentru zapada apare automat sau ai un plugin instalat pentru ea? Am cautat-o peste tot, in tot wordpressul si nu o gasesc.

  #14441 Răspuns

  Cosmin
  Keymaster

  La mine a aparut automat dar observ ca in prezent nu mai exista acea bifa. Poate a fost si un plugin instalat atunci insa ma indoiesc.

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
Răspunde la: Ultimul update WordPress
Informația ta:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">