Oferta RCS – RDS (Digi) cu televizoare (fullHD/4k), laptopuri si tablete in rate pentru abonatii noi

Compania RCS – RDS isi continua campania agresiva pentru a aduce cat mai multi clienti noi in retea oferin televizoare (fullHD sau 4k), laptopuri (procesoare i3 sau i5) si tablete de 7″ sau 10″.

Anul acesta cei de la Digi au oferit in foarte multe localitati din tara televizoare fullHD cu diagonala de 81 cm (de la producatorii Samsung, LG sau Philips) cu o rata lunara de 10 lei pe luna, timp de 24 de luni. Acest lucru inseamna ca pretul final al televizorului dupa plata ratelor este 240 de lei. Pretul unui astfel de televizor este minim 800 de lei, oferta fiind clar foarte avantajoasa.

La cateva zile de la anuntul facut de Digi privind lansarea programului Digi 4k, acestia au inceput sa ofere televizoare 4k fiind nevoie sa platim o rata lunara de 50 de lei/luna, timp de 24 de luni. Asta inseamna un pret de 1200 de lei, in conditiile in care un TV Samsung/Philips 4k este minim 1300-1400 de lei. Din pacate nu cunoastem momentan specificatiile exacte ale televizorului pentru a vedea in ce gama de pret se incadreaza acel model.

Oferta RCS – RDS (Digi) cu televizoare (fullHD/4k), laptopuri si tablete. Pe langa televizoare, recent s-a inceput si distribuirea de laptopuri si tablete. Laptopurile au procesoare i3 sau i5 pentru care trebuie sa platim o rata lunara de 30 de lei, respectiv 50 de lei. Astfel, pentru un laptop i3 vom plati 720 de lei iar pentru i5 1200 de lei. Pretul laptopurilor i3 incepe de pe la 800 de lei iar pentru i5 preturile incep in jurul sumei de 1200 lei. Bineinteles, pretul unui laptop depinde de producator, model, generatia procesorului, RAMi, HDD/SSD, display si asa mai departe.

In ceea ce priveste tabletele oferite in cadrul campaniilor Digi, acestea sunt de 7″ sau 10″. Tableta de 7″ este fara rata (gratuita) iar cea de 10″ are rata 10 lei pe luna, ceea ce inseamna pretul de 240 de lei. Daca este un brand cunoscut (exemplu: Samsung) oferta este foarte buna, daca este un no-name, atunci oferta este mai putin buna.

Foarte avantajos faptul ca preturile finale expuse mai sus sunt dupa ce platim toate ratele. Adica, desi platim 1200 lei pentru un laptop cu procesor i5, acesta este platit in rate, 50 de lei pe luna, un aspect foarte important.

Oferta RCS – RDS (Digi) cu televizoare (fullHD/4k), laptopuri si tablete. Pentru a beneficia de oricare din aceste echipamente, trebuie sa optam pentru televiziune si internet prin cablu. Abonamentele la televiziune si internet depind de infrastructura din zona (de exemplu: in zona rurala avem abonamente ieftine, Popular, in zona oraselor avem abonamentele normale). Contractele pentru oricare dintre aceste echipamente se semneaza obligatoriu pe 24 luni.

Ca un rezumat, compania RCS – RDS ofera in prezent clientilor care doresc sa se aboneze la serviciile fixe de televiziune si internet urmatoarele echipamente:

 • TV fullHD – Samsung, Philips, LG – 10 lei/luna;
 • TV 4k – 50 lei/luna;
 • Laptop i3 – 30 lei/luna;
 • Laptop i5 – 50 lei/luna;
 • Tableta 7″ – gratuita;
 • Tableta 10″ – 10 lei/luna;

Daca nu dorim sa optam pentru un echipament oferit in rate (desi nu vad de ce nu am dori), in unele localitati este disponibila alternativa de a beneficia de 50% reducere la abonament pe un an din contract. La fel, o oferta foarte avantajoasa marca Digi.

Din pacate oferta cu televizoare, laptopuri sau tablete nu este disponibila si pentru abonatii existenti, motiv pentru care reprezentantii Digi nu si-au facut reclama pe care o fac de obicei. Si-au trimis agentii de teren in localitatile vizate (probabil localitatile in care exista concurenta sau localitati in care nu au un numar mare de abonati).

Momentan nu avem mai multe informatii despre modelele si specificatiile televizoarelor, laptopurilor si tabletelor insa pe masura ce vom afla informatii despre aceste aspecte vom actualiza in acest articol. De asemenea, daca doriti informatii privind disponibilitatea ofertei in localitatea voastra, lasati un comentariu si vom incerca sa aflam daca oferta este disponibila si acolo.

Pentru a putea ajuta si alte persoane, in caz ca ati primit un astfel de echipament lasati va rog un comentariu cu modelul primit si specificatiile acestuia.

Ii multumim doamnei Rodica pentru informatiile privind laptopuri si tablete.

Mai multe informatii despre ofertele Digi gasiti AICI.

Oferta cu laptopuri, TV-uri 4k si tablete este disponibila in urmatoarele judete: Timis, Prahova, Suceava; Pe masura ce vom afla informatii noi despre zonele in care se ofera aceste echipamente, vom actualiza aici.

Update 01.12.2018: Pretul ratelor pentru televizoarele oferite de catre Digi sunt dupa cum urmeaza:

 • daca vom contracta televiziune si internet, pentru un TV HD cu diagonala de 81 cm vom plati 1 leu pe luna;
 • daca vom contracta un singur serviciu fix (televiziune sau internet), pentru un TV HD cu diagonala de 81 cm vom plati 15 lei pe luna;
 • daca vom contracta televiziune si internet, pentru un TV 4k cu diagonala de 109 cm vom plati 55 lei pe luna;
 • daca vom contracta un singur serviciu fix (televiziune sau internet), pentru un TV 4k cu diagonala de 109 cm vom plati 70 lei pe luna;

Update 19.04.2019: Oferta cu TV in rate de la Digi nu mai este disponibila;

Update 11.11.2020: Digi ofera din nou televizoare gratuite in zonele rurale insa numai in anumite zone si doar prin agenti de teren;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

486 COMENTARII

  • Aceasta oferta este valabila doar in anumite zone rurale si doar prin agenti Digi de teren. Daca puteti interesati-va daca aceasta oferta este valabila si in localitatea dvs.

 1. Buna ziua ma numesc ***** sunt administrator la SC ***** SRL si am un contract cu dumneavostra pentru telefonie mobila cu trei numere telefonice.Doresc de la dumneavoastra sa facem un abonament cu televizor color cadou .Televiziune prin cablu,telefonie mobila,etc. cu toate cele patru cerinte incluse.Abonamentul sa nu depaseasca cei 16 euro dupa perioada de reducere cu 50%.Va multumesc.Mobil 07*****

  • Oferta cu televizoare si laptopuri nu se adreseaza clientilor existenti. Oferta se adreseaza clientilor noi care se aboneaza la internet si cablu si doar in anumite zone .

  • Posibil sa mai fie valabila oferta cu tv-uri doar in anumite zone , dar doar la agenti de teren. Oferta nu se adreseaza clientilor existenti ci clientilor noi.

  • Este posibil ca acea oferta cu tv in rate sa nu mai fie valabila sau sa fie valabila doar in anumite zone ale tari de obicei in zonele rurale. Pentru a contracta un abonament sunati la nr 031 400 4600 Relatii Clientii Digi

  • Este posibil ca aceasta oferta cu tv-uri in rate sa nu mai fie disponibila. Daca intalniti in zona dvs un agent de vanzari Digi il puteti intreba.

  • Buna ziua,
   Oferta cu televizoare in rate inca este disponibila insa doar prin agenti de teren si doar in unele zone. In zonele in care este disponibila, sunt trimisi agenti de teren.

  • Noi nu suntem de la Digi.
   Oferta cu televizoare in rate este disponibila insa doar in teren si doar in anumite zone. Ajung agenti de teren in zonele in care este disponibila aceasta oferta, urmand sa contacteze persoanele care se pot incadra.

 2. Bună ziua am cumpărat de la firma dumneavoastră RDS un televizor LG sunt abonat la dumneavoastră de 2 ani și, doresc să mai fac o rată la un televizor pentru fica mea vă mulțumesc

  • Pe la sfarsitul anului trecut Digi oferea tv-uri doar in anumite zone rurale celor care faceau contract cu ei pentru 2 servici net cablu . Se ofereau tv-uri doar prin agenti de teren. Daca dvs aveti deja cablu si internet de 2 ani nu veti putea beneficia de aceasta oferta cu tv-uri in rate. Oferta se adresa clientilor noi.

 3. Buna ziua.as dori sa stiu daca mai este valabila oferta cu tv.nu sunt abonata la digi.as dori sa ma abonez la cablu tv dar as dori cu televizor inclus in abonament.sunt din Bucuresti.multumesc

 4. Buna ziua!
  Dorim sa achizitionam 20 tablete pentru Scoala Gimnaziala * in vederea desfasurarii invatamantului on-line.
  Am dori informatii in acest sens.
  Director,
  Mihaela C.

 5. Pe 29. 05 2020 am incheiat precontract cu un reprezentat rds 0***** pe data de12 06 2020 am fost anunțat de o echipa pentru instalare ca nu poate sa facă instalarea ca adresa este gresita(precontract figura st. * nr**) cea reala e * nr ** am luat legătura cu 0****** a corectat și a spus ca pe data de13. 06 2020 o sa vina o echipa sa ma conecteze. TV Digital,cu echipament receptie digitala si4k

  Internet FiberLInk Gigabit popular. Pana la data de pana la 16.06 nu am făcută instalarea

  • Sunati la departamentul Relatii Clientii si vorbiti cu un operator call center la nr 03xx 400 401. X reprezinta codul judetului de unde sunati

 6. 1=4k este gratuit 1+4 luni
  2=Fiberlink 1000 cat coasta 25 sau 30 ron
  3=TV Gigital ce program avem popular sau normal ce pret 25-30 ron
  4= La abonament TV+internet+4K beneficiez de o tableta 7″
  5=De ce nu introduceti si varianta 5o% la 24 luni este prevazuta
  6=Sunt abonat ff vechi pe satelit tot echipamentul lam cumparat,inoiesc contractul pe tv digital+internet fiberlink 1000+4k,de ce oferta voi benificea?
  Va multumesc

  • Acest site nu reprezinta digi doar ofera informatii.1 Pachetul 4K nu este gratuit costa 5 lei si sunt posturile Digi 4K si Eurosport 4K. 2 Fiberlink 1000 in functie de zona ( rural parca 30 lei, orasi 45 lei parca) 3 Pe digital fara extraoptiuni sunt 145 de canale tv Orasi costa 30 lei Rural 25 lei 4 Nu veti beneficia de tableta nu se mai ofera . Vi se va da Tichete daca va veni un agent de teren sa incheiati un contract, nu in magazin .5 Veti avea 50% reducere doar 4 luni (orasi) sau un an daca sunteti intr-o zona rurala.6 Raspunsul la intrebarea 6 este la inclus la raspunsul 5 🙂

   • Cateva completari:
    2. Fiberlink 1000 se numeste in zona urbana si costa 45 de lei pe luna, in zonele rurale se ofera Fiberlink Gigabit Popular (viteza de maxim 300 sau maxim 1000 Mbps, in functie de infrastructura, la 25 de lei pe luna).
    5. Se ofera reducere 50% timp de 6 sau 12 luni in mediul rural doar in anumite zone, sunt oferte disponibile doar in teren, doar in unele zone, ajung agenti de teren si contacteaza abonatii care se incadreaza la aceste oferte. De regula se ofera fie 50% reducere timp de 6 sau 12 luni, fie vouchere cadou.
    6. Nu se ofera nimic in plus pentru faptul ca sunteti abonat satelit vechi.

 7. Buna ziua,
  Mă numesc Radu **** din Chitila, str. *, nr. **, jud. Ilfov- tel. 0*****. Doresc sa primesc oferta Digi pentru: TV cablu si internet.

  Multumesc,

  • In Chitila este retea fibra optica digi. Preturile pentru zonele rurale sunt urmatoarele: Analog cablu 21 lei Digital 25 lei Internet preturile pornesc de la 17 lei( fiberlink 300) in functie de ce pachet doriti. fiberlink 300, 500 1000.

 8. SANT mihail COD client***** am internet RV si telefon fix la asta ASOCIATIE de putin peste 29 ani vreau tv FUL HD CAM LA 100 CM AMsamsung HD si vreau FUL HD pot da la shimb astept OFERTA dv tel meu e 07***** BUC SECT 2 .SI MEIL *****@gmail.com multumesc ,,sant cel mai fidel ABONAT

  • Nu inteleg exact la ce companie doresti sa te abonezi, la Digi? Intreb deoarece Digi nu era acum 29 de ani.
   In fine, daca doresti sa te abonezi la ei trebuie sa suni la relatii cu clientii Digi Bucuresti la 0314004414 sau faci o comanda online pe site-ul Digi Romania.

  • Buna ziua,
   Noi nu suntem de la Digi, doar oferim informatii.
   Digi nu mai ofera tablete, puteti sa va achizitionati o tableta din comert si luati o cartela de la ce operator doriti.