Regele baietilor: Intoarcerea regelui – Netflix
Netflix pregateste difuzarea primei productii Netflix Original din Nigeria, o miniserie numita Regele baietilor: Intoarcerea regelui (King of Boys: The Return of the King). Aceasta productie in 7 parti este un sequel al filmului Regele baietilor lansat in 2018, care a obtinut pe IMDb nota 5.8 din 302 recenzii. Filmul este deja disponibil pe Netflix.

Regele baietilor: Intoarcerea regelui este un thriller politic in care vom vedea influenta femeie de afaceri Eniola Salami (personaj interpretat de una dintre cele mai cunoscute actrite nigeriene, Sola Sobowale) care se intoarce in Nigeria dupa un exil de 5 ani, pregatita pentru a-si pedepsi adversarii.

Creatorul miniseriei este Kemi Adetiba, acesta a fost si autorul filmului din 2018. Sola Sobowale a avut roluri in alte productii precum The Wedding Party (2016) sau The Wedding Party 2: Destination Dubai (2017), ambele produse de Kemi Adetiba.

In serial vom vedea si alti actori precum Richard Mofe-Damijo (Critical Assignment – 2004, Oloibiri – 2015), Toni Tones (The Royal Hibiscus Hotel – 2017), Nse Ikpe-Etim (Black November – 2012) sau rapperul nigerian Reminisce (pe numele real Remilekun Khalid Safaru).

Regele baietilor: Intoarcerea regelui – Netflix

Producatorul Kemi Adetiba a anuntat acum ceva timp un sequel al filmului Regele baietilor avand in vedere succesul inregistrat, au fost inregistrate venituri de aproximativ 1 milion de dolari. Acest sequel va fi disponibil la aproximativ 3 ani de la lansarea filmului din 2018.

Desi Regele baietilor este ceva diferit fata de productiile care au succes in Nigeria (cele mai cunoscute filme si seriale sunt comediile), a avut un succes foarte mare la nivel local, ceea ce s-a reflectat in veniturile obtinute de pe urma acestui film.
Netflix va difuza prima sa serie originala nigeriana de maine, 27 august.

Povesti politiste: Detectivii din India – serie documentara Netflix

In luna septembrie, Netflix va adauga seria documentara indiana Povesti politiste: Detectivii din India (Crime Stories: India Detectives) in care politia din Bangaluru investigheaza patru crime importante. Primul sezon al acestei docu-serii va fi disponibil pe Netflix din 13 septembrie.

Update 27.08.2021: Desi era afisat in lista productiilor care vor fi disponibile in curand in Romania, serialul Regele Baietilor: Intoarcerea regelui nu este disponibil astazi in Romania (posibil sa fie adaugat cu intarziere la noi in tara);

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.