Vis in doi / Dancing on ice – emisiune Antena 1
Antena 1 pregateste lansarea unei noi emisiuni dupa formatul britanic Dancing on ice, un format care a avut succes in alte 8 tari. In Romania, emisiunea se va numi Vis in doi si va fi lansata in curand de Antena 1. Inca nu a fost anuntata data lansarii insa vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii suplimentare.

Vis in doi va fi o emisiune concurs in care vedetele vor concura pe patine in ritm de dans. Cele noua vedete vor face pereche cu patinatori profesionisti in incercarea de a impresiona juriul si telespectatorii. Concurentii vor trebui sa lucreze la ritm, costume si miscari pe gheata.

Dancing on ice a obtinut audiente foarte bune atat in Marea Britanie cat si in alte tari in care a fost difuzat. Formatul a fost lansat in 2006 si a fost difuzat pe ITV intre 2006 si 2014, avand o pauza pana in 2018 atunci cand emisiunea a fost reinnoita in Marea Britanie.

Vis in doi / Dancing on ice – emisiune Antena 1

Inca nu au fost oferite informatii despre componenta juriului si despre vedetele care vor participa la aceasta emisiune insa vom actualiza articolul pe masura ce vom afla aceste informatii. Desi exista zvonuri privind includerea lui Mihai Petre in juriu, nu exista inca informatii oficiale in acest sens.

In Romania, o emisiune asemanatoare a fost Dansez pentru tine, difuzata de Pro TV, ajungand printre cele mai vizionate emisiuni in Romania din toate timpurile. A avut 14 sezoane iar fiecare echipa (din care facea parte cate o vedeta) trebuia sa ajute la crearea coregrafiei si la o executie cat mai buna.

In prezent, Antena 1 difuzeaza si alte emisiuni concurs precum Mireasa, Pretul cel bun sau iUmor.

Voi ce parere aveti despre formatul emisiunii Dancing on ice? Credeti ca emisiunea va aduce audientele dorite pentru a se mentine in grila Antena 1?

Update 07.02.2022: Acestea sunt vedetele ce vor participa la emisiunea Dancing on Ice: Ruby, Iulia Albu, Sore, Carmen Grebenisan, Oase, Cosmin Natanticu, Jean Gavril, Chef Nicolai Tand si Catalin Cazacu;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU