Stream-ul online Digi Sport nu mai functioneaza din alte retele
Posturile de televiziune Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 si Digi Sport 4 nu mai functioneaza pe site-ul digisport.ro avand internet din alta retea. Chiar daca este vorba de o transmisiune live sau de alt tip de continut, nu mai putem viziona online posturile Digi Sport pe site-ul oficial digisport.ro.

Daca accesam unul dintre cele 4 stream-uri, vom primi urmatorul mesaj de eroare: This video is not available due to geographical licensing restrictions. Acest video nu este disponibil din cauza restrictiilor geografice.

Aceasta situatie a aparut in urma cu cateva zile avand internet de la alti furnizori (de exemplu, Vodafone, Orange sau Telekom). Utilizand internet de la Digi, posturile functioneaza in continuare online, fara probleme.

Stream-ul online Digi Sport nu mai functioneaza din alte retele
Utilizand internet de la alti furnizori si aplicatia Digi Online, putem viziona in continuare posturile Digi Sport. Asadar, aceasta situatie apare doar pe site-ul digisport.ro.

Contactand serviciul de relatii cu clientii Digi, ne-a fost confirmat ca nu se mai pot viziona posturile Digi Sport pe site-ul oficial, folosind internet din alte retele. In concluzie, aceasta nu este o eroare tehnica ci o schimbare efectuata intentionat de Digi.

Televiziunile Digi Sport nu mai functioneaza nici pe digionline.ro (in web) din alte retele, primim urmatoarea eroare: Eroare player. Playerul nu este suport de sistemul dvs. de operare. Posturile Digi Sport sunt in continuare functionale in aplicatia de mobil Digi Online.

Cele patru posturi Digi Sport sunt disponibile atat online cat si in grila Digi (RCS & RDS) in format HD. Posturile Digi Sport sunt printre cele mai urmarite televiziuni de sport din Romania, acestia impart competitii sportive cu Telekom Sport si Look Sport insa detin si competitii in exclusivitate.

Reamintim ca in luna ianuarie 2020, timp de cateva zile, Digi a limitat calitatea video pentru utilizatorii aplicatiei Digi Online care aveau internet din alta retea.

Pe voi va afecteaza aceste noi schimbari efectuate de Digi sau folositi aplicatia de mobil Digi Online?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

48 COMENTARII

  1. Eu am internet de la Digi si primesc acelasi mesaj pe digionline.ro
    Asa ca nu are nicio relevanta de la cine ai net.
    Cele 4 posturi de sport nu mai functioneaza online.

    • Daca nu iti functioneaza din reteaua Digi, este o problema. Verifica pe un site de specialitate ce ip public ai si la ce operator figureaza ca ii apartine si daca apare Digi, fa-le o sesizare acestora sa verifice. De asemenea, eu as incerca si repornirea ONT-ului de la Digi, posibil sa isi schimbe IP-ul public si sa rezolve problema.

  2. Din browser digionline functioneaza execrabil. National Geografic, NG Wild, Viasat History, Comedy Central si altele, se blocheaza aleatoriu incontinuu. Daca acum cateva luni se blocau cam la cateva zeci de minute, acum nu pot sa vizionez ceva mai mult de 5 minute. Cand ti-e lumea mai draga, pica tot site-ul, mi s-a intamplat la anumite meciuri si formula. Am incercat 4 browsere, am dezactivat adblockere, am net fiberlink1000, laptopul e cumparat recent, functioneaza bine in jocuri pretentioase, degeaba. Ma gandesc sa renunt la ei si sa ma mut pe Orange. Am incercat de test un post gratuit de la tvgo, a functionat fara probleme 12 ore.

  3. Da e adevărat! Nu am net de la Digi. Pe telefon merge fără probleme. Pe computer conectat cu cablu de rețea la router, apare mesajul: Eroare player. Playerul nu este suporta de sistemul dvs. de operare. Dar pe wi-fi emis de un router conectat cu cablu la modem, funcționează. Acum când folosesc digionline, scot cablul de rețea și rămân pe wi-fi.
    Încercați și voi!

  4. Nici la mine nu funcționează Digisport 1,2,3,4 deși am abonament la internet fix de la Digi,cablu tv digital, si telefonie mobilă de asemenea.Interesant totuși celelalte posturi din aplicația Digi Online funcționează fără probleme. Folosesc Google Chrome ca browser. Am incercat si cu alt browser același rezultat.Pe telefon cu cartela orange funcționează toate cele patru Digisporturi din aplicația Digi Online .La mine apare următorul mesaj: Eroare player.Playerul nu este suport de sistemul dvs.de operare .

  5. Am internet din retea DIGI, dar nu mai vad Digi sport de vreo 2 ore. Imi apare mesaju: Eroare player. Playerul nu este suport de sistemul dvs. de operare

  6. Intr-adevar,nu mai pot vedea Digi sport online pe calculator.Imi apare eroare 241001.Cum se poate remedia acest lucru.Pana cum puteam sa vad pe calculator mai multe posturi ty,printre care si cele 4 programe Digi sport,iar acum nu ,nici pe Digi.ro

  7. Aceste masuri vor conduce la migrari la Telecom. Nu vad nici un castig pentru firma DIGI.
    Sunt sigur ca este rezultatul unei „inteligente superioare”

  8. Salam la baietii,

    sun in Germania si ma uitam la DigiSport folosind abonamentul digionline al familiei, in Browser via VPN.
    Cine știe un VPN ce oferă adresa IP digi? Sau alte solutii?

    Va mulțumesc anticipat

    Abdel

  9. Pentru ce mai oferi serviciul daca e de toata jena? Adica acum poti sa te uiti doar de pe android sau ios – pe un ecran mic sau pe reteaua de acasa – unde oricum ai televizor.
    Prostie! DIGI se crede ceva SkyTV

  10. Azi, după ce am făcut cerere de reziliere, am primit următorul răspuns de la DIGI, pe e-mail :

    ”S-a restrictionat accesul la stream-urile Digisport, de pe Digionline.ro pentru conexiunile din afara retelei Digi. Din afara retelei, posturile pot fi urmarite doar pe aplicatia mobila Digi Online pe Android si iOS. Daca intampinati probleme in continuare, va rugam sa reveniti cu un telefon la Departamentul Relatii Clienti la nr 031.400.44.01/ 031.400.44.14 sau puteti depune un formular online”.

    Nu mi-au răspuns la cererea de reziliere, azi fac reclamație la ANPC !

    • Îi doare pe cei de la digi în bască ca pleci de la ei. Ai un pic de logică? Cum sa vezi transmisiuni sportive live dacă nu ești abonat digi? Apropo….vezi ca eu cu IP de digi prind fără probleme posturile digisport inclusiv din browser fără sa ai aplicația 😉 asa ca mi se pare „minciunica” ce scrii acolo

      • R Marian este client Digi doar pe mobil si pana acum vedea posturile Digi pe PC insa acum nu mai poate urmari posturile pe pc pentru ca digi te obliga sa ai net fix de la ei pentru a urmari posturile pe aplicatia Digi Online sau site-ul Digi Sport. Acel raspuns scris de R Marian a fost primit de la Digi pentru abonati care au doar Digi Mobil si aveau activat Digi Online pe pc cu internet de la alt operator.

        • Nu te obliga sa ai internet fix merge si daca ai date mobile de la digi. Mesajul nu este pentru cei care au doar Digi Mobil ci pentru cei care acceseaza canalele live digi sport avand internet/ip de la alti furnizori (vodafone telekom orange etc).

  11. Buna ziua, eu va intreb altceva, sunt abonat Digi cu telefon, internet si televiziune si am primit bonus acces la Digionline ceea ce m-a multumit foarte mult intrucat eu calatoresc destul de mult si intram pe programele de sport. Acum nu mai pot face treaba asta intrucat vizionez pe laptop si am netul din alta parte dar acasa platesc in continuare abonamentul la cele enumerate mai sus, este corect in cazul asta sa nu mai pot accesa programele!!!! Mentionez faptul ca nu ma aflu in spatiul european sa pot folosi netul de pe telefon deci sunt obligat sa folosesc netul local si automat nu mai pot accesa aceste posturi de sport!!! O mare gainarie din partea Digi !!!

    • 1 Cei de la Digi va ofera servicii fixe unde au retea fixa si odata ce aveti contract in vigoare cu ei este normal sa platiti in continuare pentru serviciile oferite. 2 Digi Online este oferit gratuit abonatilor digi deci nu platiti nimic pentru acest serviciu. 3 Puteti urmari programele in continuare doar ca nu mai merg pe laptop ci doar pe telefon in aplicatia Digi Online.

    • Buna ziua,
      Serviciul Digi Online nu este mentionat in contract. Mai mult, in termenii si conditiile disponibile pe site-ul digionline.ro, este mentionat ca platforma nu este disponibila pentru persoanele aflate temporar in afara tarii.
      Daca doriti sa puteti utiliza in continuare acest serviciu, puteti incerca fiind conectat printr-un VPN care foloseste un server in reteaua Digi.
      Va puteti exprima nemultumirea printr-o sesizare facuta catre Digi insa nu aveti ce sa faceti altceva.

  12. Da, ma afectează si consider ca DIGI m-a mințit cand mi-a încheiat contractul ale cărui clauze acum le schimba . Voi pleca de la Digi si le voi spune si prietenilor sa facă la fel , Rusine!

  13. De fapt pe digionline.ro scrie ca serviciul e disponibil pentru utilizatorii digi net si digi Tv, servicii cumulate. Faptul ca merge si la cei doar cu digi mobil sau din alte retele e un bonus.

  14. Sunt abonat DIGI. Mie imi merge digisport atât în browser cât și în aplicație. Pentru cine are probleme și este abonat DIGI la internet fix sau mobil sa șteargă istoricul complet din browser și o să-i meargă dacă acceptă toate cookie la prima intrare pe site

  15. Eu mi-am făcut abonament de voce la DIGI special pentru DIGI Sport, dar de azi nu mai funcționează cele 4 canale DIGI Sport pe site-ul DIGI Online (pe mobil funcționează). Asta este o dovadă de lipsă de respect față de abonați. Nu pot să mă uit pe telefon la handbal sau la fotbal. Voi încerca să reziliez contractul cu ei, deși nu cred că am vreo șansă.