Epave de razboi – serie National Geographic
In acest material vom detalia cele mai interesante documentare ale lunii iulie difuzate de postul National Geographic.

Dezastre in aer: Raport special – din 14 iulie, de la ora 21, in fiecare joi. In fiecare episod al acestei serii documentare vor fi analizate cate 3 cazuri de dezastre aviatice petrecute de-a lungul timpului. Cele 3 cazuri dezbatute si analizate au cel putin o cauza comuna.

Se vor analiza dezastre aviatice petrecute in timpul razboaielor, dezastre aviatice petrecute din vina pilotilor grabiti sau din cauza sabotajului. Analizele cazurilor dezastrelor aviatice prezentate in fiecare episod sunt facute de specialisti din aviatie pe baza probelor gasite la fata locului.

Enigme Descifrate – pe 10 iulie, ora 19. Acest documentar va analiza unele dintre cele mai interesante enigme ale oceanelor. Unele secrete ale oceanelor au ramas nedescifrate mii de ani, datorita tehnologiei avansate aceste secrete sunt aduse acum la suprafata.

Documentarul Enigme Descifrate va analiza si va aduce la suprafata ramasitele a celei mai interesante nave a tuturor timpurilor, Titanic. O alta enigma descifrata in cadrul documentarului va fi cazul Alcatraz. In episodul in care se va dezbate cazul Alcatraz, telespectatorii vor vedea imagini inedite care vor dezvalui de ce Acatraz a fost inevitabil.

Epave de Razboi – din 18 iulie, de la ora 21, in fiecare luni. In perioada septembrie 1939 -mai 1945, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, foarte multe bombardiere, avioane, barci sau tancuri au disparut in timpul mai multor operatiuni asupra anumitor zone, cum ar fi Franta, Germania, Africa de Nord, Rusia si Pacific.

Aceste echipamente militare s-au prabusit in diverse locuri ale planetei, in deserturi, oceane, mlastini si campuri. Navele s-au scufundat cu incarcatura sau marinari, tancurile au fost ingropate pentru a astupa cratere facute de obuze. Aceste echipamente militare au ramas ingropate pana in acest moment.

Documentarul Epave de Razboi ne va duce intr-o calatorie spre aceste epave pierdute care vor fi scoase la suprafata pentru a fi investigate si pentru a afla ce s-a intamplat de fapt, care au fost cauzele prabusirii acestor echipamente de razboi. In cadrul acestei serii, telespectatorii vor putea urmari reportaje, reconstituiri si interviuri ale expertilor. Aceste reportaje vor oferi o viziune ampla asupra celui de-al Doilea Razboi Mondial.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.