Editie Speciala TVR – intreruperi seriale si emisiuni
Mai multi telespectatori TVR 1 si-au exprimat nemultumirea atat prin mesaje primite pe adresa media-max.ro cat si pe pagina oficiala Facebook TVR 1 despre intreruperile serialelor pentru difuzarea de stiri din cadrul Editiei Speciale.

Spre exemplu, ultima intrerupere asemanatoare a fost efectuata astazi, in jurul orei 17:00, in timpul serialului Furtuna la Palat pentru transmisia unei declaratii a Presedintelui Romaniei, Klaus Johannis.

Aceste intreruperi genereaza foarte multe nemultumiri, in special in situatia in care stirile pentru care este intrerupt programul normal nu sunt considerate ca fiind nevoie sa fie difuzate in regim de urgenta.

Editie Speciala TVR – intreruperi seriale si emisiuni
Reprezentantii TVR1 au postat urmatorul mesaj pe pagina oficiala Facebook, ca raspuns:

Bună ziua! Ne cerem scuze pentru întreruperea serialului! Din păcate, atunci când sunt informații de interes național suntem nevoiți să facem aceste modificări în grila de programe …

Acesta este unul dintre mesajele postate pe Facebook ale persoanelor nemultumite de aceste intreruperi:
Eu înțeleg că sunteți televiziune politică, dar măcar nu faceți din ediția specială o bagatelă: nu arde, nu e război, nu e niciun eveniment special sau urgent. De ce întrerupeți lucruri serioase ca să ne băgați un politician care promite c…. turi?

Serialul sud coreean Furtuna la Palat este unul dintre cele mai vizionate seriale de pe TVR 1 si se poate vedea de luni pana vineri de la ora 17:10. Va ajunge in curand la final, urmand sa fie inlocuit cu un alt serial sud coreean, Secretul lui Nok-du, din 26 martie. Acesta din urma a mai fost difuzat anul trecut de TVR 1.

Societatea Romana de Televiziune este condusa in prezent de Doina Gradea si detine posturile TVR 1 SD/HD, TVR 2 SD/HD, TVR 3, TVR International, TVR Moldova, TVR Cluj, TVR Iasi, TVR Craiova, TVR Targu Mures si TVR Timisoara.

Pe TVR1 putem urmari si alte seriale precum Arta Crimei, Fantomele Fiordului, Fram sau Ai luat plasa!. TVR 2 difuzeaza, de asemenea, seriale precum Ciresarii, Pacatul si rusinea, Glasul Inimii sau Primaverii.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre acest subiect in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Nu este vorba despre intreruperea difuzarii unui episod, este vorba despee intreruperea serialului.A-ti intrerupt difuzarea serialului Furtuna la palat doua saptamani, ca sa difuzati Jocurile Olimpice, iar acum de doua zile, difuzati meciurile de handbal.A-ti stiut in timp util si de Jocurile Olimpice si de aceste meciuri si atunci de ce acest serial nu a fost programat la alta ora? Este lipsa de respect fata de noi, privitorii, dar si fata de cei cara va ofera voua spre difuzare aceste seriale.

  2. Nu pot să cred că, în 2021, mai sunt oameni care se uită la TVR ! TVR nu este nimic altceva decât un sac fără fund, o gaură uriașă în bugetul României. Ca să spui că un serial sud-coreean face ravagii la Televiziunea ROMÂNĂ, e deja prea mult !!! Singurele emisiuni care își merită banii sunt ”Pet Mania”, ”Descălecați în Carpați” și ”D’ale lu’ Mitică”, pe care le văd când vreau pe You Tube. E total inutil să ții 3 posturi naționale, 1 post internațional și 5 posturi locale, pentru trei emisiuni. Știrile sunt luate de pe Facebook, de pe Twitter și de pe You Tube, emisiunile de ”divertisment” sunt ca la Kanal D, Prima TV și Antena Stars (unde se promovează prostia). Așa politicieni, așa televiziune publică ! TVR și Poliția Locală trebuie desființate de urgență (cu cât mai repede, cu atât mai bine).