Insula monstrilor si Joaca de-a detectivul – seriale animate Cartoon Network si Boomerang
In acest material vom prezenta programele lunii august ale posturilor Cartoon Network si Boomerang.

Cartoon Network
Insula Monstrilor – din 9 august de la ora 13:40. Acest serial va fi difuzat in fiecare zi de la ora 13:40. Cei doi frati, Jan si Dean, isi petrec vacanta de vara alaturi de unchiul lor pe insula Iki-Iki. Acolo se imprietenesc cu monstri fiorosi iar Jan si Dean sunt pasionati de surf. Plaja insulei se numeste Monster Beach iar fratii si prietenii lor vor proteja plaja de raufacatorii care vor dori sa le strice distractia.

Vacanta de vara cu Gumball. In acest program, micii telespectatori vor urmari aventurile lui Gumball intr-un maraton de episoade ce vor incepe din 16 august, de la ora 11:20. Dupa data de 16 august, Aventurile lui Gumball se vor vedea in fiecare zi de la ora 11:20. In noile episoade, Gumball si prietenii lui din orasul Elmore vor avea parte de aventuri interesante. Gumball si vecinul sau morocanos, Robinson, se vor certa in continuu pana cand Robinson ii salveaza viata lui Gumball iar acesta isi schimba atitudinea fata de Robinson, in semn de rasplata.

Insula Taberei de Vara. Sezonul 3 al acestui serial va incepe pe 21 august de la ora 14:35 si va fi difuzat in fiecare sambata. In acest serial ii vom urmari pe cei 2 prieteni, Oscar si Aricel, care au fost lasati de parintii lor in prima lor tabara. Pe Insula Taberei de Vara, cei 2 prieteni vor avea parte de surprize placute, vor descoperi ca insula este magica, caii se vor transforma in unicorni, monstrii traiesc sub pat iar cei care ii supavegheaza pe copii pe insula sunt vrajitorii. In sezonul 3, eroii serialului vor avea parte de aventuri si in afara insulei.

Insula monstrilor si Joaca de-a detectivul – seriale animate Cartoon Network si Boomerang

Boomerang
Joaca de-a detectivul. Serialul incepe pe 2 august, ora 15 si va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 15. In acest serial detectivul Holmes si micii telespectatori vor dezlega  puzzleuri din anumite seriale ce se vad pe Boomerang, de exemplu Holmes va explica cum Tom a pus capcana pentru Jerry si a functionat. Vor fi puzzleuri de dezlegat din seriale ca: Tom si Jerry Show, Mr. Bean si altele.

In fiecare zi de sambata si duminica, Boomerang va difuza episoade maraton din serialul Baby Looney Tunes. Maratonul incepe din 7 august de la ora 13.

Ciupi Ciupi si Ciupercutele. Serialul incepe pe 30 august de la ora 18 si va fi difuzat in fiecare zi de la aceeasi ora. Ciupi Ciupi si prietenii sai descopera viata distractiva din padurea salbatica.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.