Filmele Greu de ucis se vad la Pro TV
Postul de televiziune Pro TV va difuza in luna decembrie seria de filme Greu de ucis (1, 2 si 3). Aceste filme vor fi difuzate in fiecare sambata, incepand cu data de 4 decembrie si vor concura cu seria de filme Singur Acasa ce vor fi difuzate de Antena 1 in acest an tot sambata. In acest material vom detalia cele 3 filme.

Die Hard / Greu de ucis (1988). Sambata, 4 decembrie, de la ora 22:15. Politistul John McClane (Bruce Willis) isi viziteaza sotia Holly (Bonnie Bedelia) de Craciun in Los Angeles unde lucreaza aceasta. In timp ce Holly se afla la serviciu, unde participa la petrecerea de Craciun, un grup de hoti intra in companie si iau ostatici. Deoarece politia venita la fata locului nu face nimic sa salveze ostaticii, John se hotaraste sa rezolve problema de unul singur.

Filmul Greu de ucis l-a propulsat pe Bruce Willis in cariera, aceasta serie fiind rampa lui de lansare in cinematografie. Productia are o durata de 2 ore si 12 minute. Pe IMBb a obtinut nota 8.

Die Hard 2 / Greu de ucis 2 (1990) – sambata, 11 decembrie, ora 22. Dupa evenimentele din Los Angeles John ( Bruce Willis) va trebui sa salveze de data aceasta intreg personalul dintr-un aeroport. Un grup de teroristi preia controlul asupra unui aeroport si nu lasa sa aterizeze nicio aeronava. Teroristii vor sa elibereze de la inchisoare un traficant de droguri.

Filmul Greu de Ucis 2 are durata de 2 ore si 6 minute iar filmarile au avut loc la aeroportul din Denver, SUA. Pe IMDb a obtinut nota 7,1.

Filmele Greu de ucis se vad la Pro TV

Die Hard 3 / Greu de Ucis 3 (1995) – sambata, 18 decembrie. John (Bruce Willis) este un alcoolic aproape de suspendare din politie. Intr-o zi, o bomba explodeaza langa sediul politiei si un terorist pe nume Simon (Jeremy Irons) suna la politie conditionandu-l pe John sa rezolve puzzle-urile trimise de acesta, altfel urmand sa arunce sediul politiei in aer.
John va incerca sa rezolve puzzle-urile trimise de Simon pana cand expldeaza cel mai mare depozit de aur din lume iar lucrurile se vor complica.
Filmul Greu de Ucis 3 are durata de 2 ore si 8 minute iar pe IMDb filmul a obtinut nota 7,6.

Tot in sambetele de 4, 11 si 18 decembrie, Pro TV va difuza episoade speciale ale serialului  Las Fierbinti. Aceste episoade vor fi difuzate de la ora 20.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.