Aleph Business HD Smart TV HD si Arcadia TV disponibile la Orange
Orange introduce 5 posturi TV in grila digitala de cablu, astfel Aleph Business HD, Smart TV HD, Arcadia (World) TV HD, eStrada TV si Alba Carolina TV sunt disponibile de astazi in zonele cu infrastructura proprie Orange. Momentan, aceste posturi nu sunt disponibile si in zonele cu infrastructura Telekom sau in grila Orange DTH insa vom actualiza acest articol daca vor fi introduse si in aceste grile.

Acestea sunt frecventele noilor posturi introduse in grila Orange:

 • Aleph Business HD – 602
 • eStrada TV – 706
 • Alba Carolina TV – 642
 • Smart TV HD – 610
 • Arcadia World HD – 714

Aleph Business HD si Smart TV HD sunt posturile detinute de Adrian Sarbu, al treilea fiind deja in grilele operatorilor, Aleph News. Aleph Business HD a fost preluat si de catre Digi pe 18 noiembrie, pentru infrastructura de cablu. Orange este primul operator mare care preia Smart TV HD.

Orange a trimis aviz pentru Aleph Business HD catre CNA inca din 16 noiembrie.

Arcadia World HD, numit si Arcadia TV HD, este o televiziune care difuzeaza documentare sau emisiuni despre turism, cultura sau natura si va fi disponibila inclusiv in grila Digi, conform avizelor trimise de reprezentantii Digi catre CNA. Vom anunta intr-un articol publicat separat atunci cand va fi introdus si in reteaua RCS & RDS. Postul a intrat acum cateva saptamani si in grila NextGen.

Aleph Business HD Smart TV HD si Arcadia TV disponibile la Orange

eStrada TV este una dintre cele mai controversate televiziuni, a incetat sa emita o perioada iar la inceputul anului a fost preluata si de Digi. Situatia eStrada TV, pe care am detaliat-o intr-un articol separat, este inca discutata in sedintele CNA.

Alba Carolina TV este o televiziune regionala generalista pentru judetele Alba, Cluj, Sibiu, Salaj, Bistrita-Nasaud si Mures.

NextGen este un alt operator care a modificat grila de programe, recent a fost introdus Atomic TV (nu este disponibil oficial in grila), poate fi gasit la finalul listei de programe.

Voi ce parere aveti despre ultimele posturi introduse in grila Orange (cablu digital – infrastructura proprie)?

Update 29.11.2021: Aleph Business si Smart TV au fost introduse si in grila Orange DTH pe pozitiile 32 (Aleph Business), respectiv 33 (Smart TV);
De asemenea, pe cablu Alba Carolina TV a fost inlocuit de varianta HD;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

43 COMENTARII

 1. Canale grozave.
  Aleph Business HD-Smart TV HD=Aleph News
  eStrada TV-Alba Carolina TV: nu înțeleg cum e posibil sa existe și de ce ar fi nevoie de asemenea canale

  Arcadia World HD-par a avea niște documentare bunisoare. Acum depinde și cate sunt, sa nu repete 3 documentare toată ziua.
  Concluzie: le-as da pe toate cinci pentru Atomic sau Tra La La

 2. Acuma normal ar trebui să fie 89 canale HD in grila orange retea proprie? Si aceste 89 canale HD se recepționează in toata tara sau doar în București? Adica eu la Suceava daca imi bag Orange Tv o sa am 89 canale HD?

   • Deci , în total , Orange are 89 de programe HD disponibile în grilă (inclusiv cele din extraopțiuni )

    Orange , față de Digi și Vodafone, nu are grilă locală pe judet , Ci grilă exclusiv națională, precum Telekom. Ce se vede undeva la Orange , se vede peste tot .

    Asta fiind și explicația prezenței celor 11 programe locale/regionale din grilă la nivel NAȚIONAL (VTV România, Erdely TV , TV City HD , Cromtel HD , VP-TV , TVR Iași , TVR Cluj , TVR Craiova , TVR Timișoara, TVR Tîrgu-Mureș, Alba Carolina TV)