B1 HD Smart TV Realitatea Star HD si Realitatea Sportiva HD la Digi
Astazi au intrat in grila de programe Digi (RCS & RDS) 7 posturi de televiziune, despre trei am publicat mai devreme un alt articol, in acest articol vom mentiona informatii despre B1 HD, Smart TV HD, Realitatea Star HD si Realitatea Sportiva HD, care sunt prezente de astazi in grila digitala de cablu RCS & RDS.

Televiziunea B1 HD a inceput sa emita in format HD in mai 2020 iar Digi este al doilea operator principal de televiziune prin cablu care a preluat acest post (dupa Orange – infrastructura proprie). In grila Digi, B1 HD este disponibil dupa BBC World News.

Smart TV HD este una dintre ultimele televiziuni lansate de Adrian Sarbu, a fost introdusa anterior doar in grila digitala de cablu Orange (in zonele cu infrastructura proprie) in format HD. In grila Digi sunt disponibile si celelalte televiziuni detinute de Adrian Sarbu, Aleph News HD si Aleph Business HD.

Realitatea Star HD si Realitatea Sportiva HD sunt printre ultimele televiziuni care au inceput emisia (au inceput sa emita online pe 1 decembrie) iar Digi este primul operator principal care a preluat aceste posturi.

B1 HD Smart TV Realitatea Star HD si Realitatea Sportiva HD la Digi

Asa cum sugereaza si numele, Realitatea Sportiva este o televiziune cu profil sportiv care doreste sa aiba trei sferturi productii proprii. In grila Digi a fost adaugat dupa Sport Extra.
Realitatea Star va fi un post monden care va difuza in procent de 60% productii proprii. In grila Digi a fost adaugat dupa Fashion TV.

In grila a fost introdus si postul Radio Ercis.

Posturile mentionate in acest articol au fost introduse doar in anumite zone si pot fi ascunse (nu sunt disponibile pe receptoare ci doar la scanarea grilei cu optiunea Alti operatori). In alte zone sunt disponibile deja oficial, inclusiv pe receptoare, insa doar 6 posturi (B1 HD, Realitatea Star HD, Realitatea Sportiva HD, Atomic TV, Tralala TV si Arcadia World HD).

De asemenea, aceste posturi au intrat, momentan, doar in grila digitala de cablu, nu si pe satelit (DTH). Vom anunta cand vom avea informatii si despre grila satelit.

Voi receptionati deja posturile mentionate mai sus? Daca da, pe ce pozitii/frecvente si in ce localitate?

Update: Smart TV HD a fost disponibil ascuns (scanare cu Alti operatori, nu pe receptoare Digi) in anumite zone pentru o scurta perioada de timp atunci cand au intrat in grila celelalte posturi mentionate in articol; Desi Digi are aviz pentru introducerea acestui post, inca nu a fost introdus in grila, vom anunta cand va fi disponibil oficial si acest post;

Update 10.01.2022: Smart TV a inceput sa intre in grilele Digi, momentan in format SD, in unele zone inca este ascuns;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

100 COMENTARII

 1. Cristi .P ce sa facă ma ?? Sa fie cumpărați Digi de Vodafone sau Orange ?? Mor de ras…frate ce ai pățit??…Doamne mor de ras…ma faci sa,rad nu ma opresc din ras

 2. Smart tv HD a intrat ascuns pe frecventa 538 sau 546. Ultima frecventa. Cine doreste scanati cu alti la cautare. Acum este transmis procesul lui Jokovik.

 3. Suntem bucurosi de cele 6 noi canale de la digi,dar nu in totalitate:b1 tv e hd,tra la la e hd,atomic e sd,dar celelalte 3 sunt cam dezamagitoare,mai ales realitatile cele 2 pe linga ca nu au inca program propriu e sd in toata regula,iar arcadia,un fel de travel mix,e sd upscalat cu format 4:3.Deci din 6 canale mari si late,cam doua le vedem klumea,restul nu prea.

 4. Buna Seara, pe raza maramures, nu au intrat programele :
  Atomic TV, Arcadia World HD, Tralala TV
  Realitatea Star HD, Realitatea Sportiva HD si Smart TV HD la Digi ?, daca da pe ce frecventa.

 5. Alex dacă tu ai Smart TV nu mai întra aici…dacă nu îl ai adu la cunoștință…eu vb civilizat.. aduc acestui site la cunoștință ca nu este corecta știrea lor…repet Smart TV HD nu este în grila Digi…

  • Smart tv HD este in teste la Digi, cum a fost Atomic tv o perioadă. Pentru că vor să organizeze grila pina pe 15.ianuarie, mai ales că vor din 2022 să elibereze frecvente și să lase doar posturi tv HD, acolo unde este posibil, mai ales că urmează să se actualizeze și lista must carry, in perioada aceasta tehnicul lucrează la toate acestea.
   Vor mai intra și alte posturi tv, mai ales daca se va reînnoii contractul cu Pro-urile.

    • Aveti ideea daca in perioada urmatoare (urmatoarele luni), cei de la Digi vor mai scoate canale de pe analogic? Pt. digital mai au doar doua frecvente libere pana sa inceapa canalele analogice, de aceea intreb. Dar cu dth-ul cum ramane, au ~460 de mii de clienti, vor renunta vreodata definitiv la dth?

     • Mai au cel putin 3 frecvente libere, nu se pune problema sa se mai scoata canale din analog. Despre DTH va pot spune ca vor mai intra canale si pe DTH. Vom anunta cand va fi cazul.

 6. Domne Gorila spunei tu domnului Robert ca Smart TV HD nu a intrat la Digi..ca a intrat doarcla televizorul dumitale asta nu este o știre…păcat domnule Robert..domnule Robert vezi dumneata cumva la Digi Smart TV HD la Digi ?. Te rugam sa ne spui di noua.. nicăieri pe teritoriul României acest post nu este..ce se întâmplă cu știrea asta ???

 7. Domnule Gorila nu mai ignorați mesajele tuturor..ștergeți domnule Robert din titlu.. Smart TV nu a intrat în grila Digi…Smart TV nu exista și nu a intrat niciodată în grila Digi..ca au aviz pt el poate dar nu a intrat..știrea nu este buna..Smart TV HD nu exista în grila Digi

  • Omule ce vrei sa vezi pe smart TV? Postul acesta slabe șanse sa între la Digi dacă nu este în just carry, avizele pot sa le retragă oricând, mai ales după 10 mii de lei amendă

  • Nu-ți fă griji. Există orange pe inflastructura Telekom , care oferă o grilă de tot râsul . Nu discovery , nu BBC , nu AMC(Film Cafe , CBS Reality, JimJam) , încă are multe dubluri , 0 canale 4K , canalele HD le numeri pe degete . E atât de slabă grila aia , încât Digi chiar se poate considera operator premium pe lângă ei .

   În concluzie , înainte să ziceți ceva de Digi , gândiți-vă că se poate și mai rău

 8. WAwuw! Programe ,,premium” în grilă Digi . Sunt impresionat .

  Mai există lipsuri ? Hmmm …! Nu! Grila e în sfârșit plină de toate peogramele premium din RO: Maria , Angelus , EStrada, Inedit , Nașul , program cu manele în extraopțiune în era Internetului , cele 3 copii xerox una după alta ale lui Sârbu …. . Mă jur că la Digi nici dacă se chinuiau și nu reușeau ei să facă unirea posturilor premium. Ce să mai ! O grilă extraordinară .

  Apropo , vedeți că B1 HD este și la Orange, deci Digi NU E PRIMUL OPERATOR PRINCIPAL CARE INTRODUCE ACEST POST ÎN GRILĂ

  În rest totul ok. Vizionare plăcută la noile programe PREMIUM de la Digi . O seară faină 🙂