Distractiile lui Cazacu – o noua emisiune pe TVR 2
TVR 2 pregateste lansarea unei noi emisiuni care il va avea in prim plan pe Catalin Cazacu, fost concurent Exatlon si fostul prezentator de la Kanal D.

Emisiunea se numeste Distractiile lui Cazacu si este plina de adrenalina, descoperiri, locuri de neuitat, lectii de viata, alaturi de personalitati cunoscute. Primul episod va fi difuzat astazi de TVR 2, de la ora 22:50.

Victor Slav si Ana Baniciu sunt doi dintre invitatii emisiunii, interviurile se tin in masina si desi intrebarile vor fi cu tenta hazlie insa in acelasi timp se va incerca scoaterea invitatilor din zona de confort.

Prima parte a emisiunii reprezinta interviul vedetelor iar in a doua parte acestia ajung intr-o destinatie surpriza, parcuri de distractii, restaurante sau cluburi. Invitatul primei editii a emisiunii Distractiile lui Cazacu va fi Leven Sali, cunoscut din Pariu cu viata (2011) si Selfie (2014).

Distractiile lui Cazacu – o noua emisiune pe TVR 2
La Kanal D, Catalin Cazacu a fost prezentatorul emisiunii Cash Taxi, o emisiune interactiva in care Catalin era sofer de taxi, conducea clientii gratuit la destinatie si le adresa cateva intrebari. Daca intrebarile erau corecte, concurentii puteau castiga anumite sume de bani. Cash Taxi este o emisiune diferita in care soferul de taxi plateste clientii si nu viceversa.

Catalin Cazacu este pasionat de motociclism si a fost unul dintre concurentii emisiunii Exatlon, el ajungand in semifinale. Este si proprietarul unei firme de paza din Timisoara, afacere care a avut de suferit in urma crizei sanitare aflate inca in desfasurare.

Tot astazi, pe TVR 2 putem viziona de la 20:10 partea a doua a filmului Barbierul din Siberia (1998), o drama istorica avandu-i pe Julia Ormond (Mad Men – 2015) si Richard Harris (The Field – 1990, This Sporting Life – 1963) in rolurile principale. De la ora 21:45 vom putea viziona un nou episod al serialului italian Viata Visata (2018).

Nu ezitati sa va spuneti parerea despre noua emisiune Distractiile lui Cazacu in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.