Recuperare mesaje sterse WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram
In acest articol vom detalia cum putem recupera mesajele sterse de expeditor, indiferent ca este vorba de WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, Viber, Snapchat sau orice alta aplicatie de mesagerie.

Din ce in ce mai multe aplicatii permit posibilitatea expeditorului de a sterge mesajul atat pentru el/ea cat si pentru persoana careia a fost destinat acel mesaj. Astfel, daca ai trimis cuiva un mesaj din greseala, mesaj pe care nu vrei sa-l mai citeasca, atunci poti sterge acel mesaj.

Luand ca exemple cele mai cunoscute aplicatii de mesagerie, ambele detinute de Facebook, mesajele expediate se pot sterge pentru destinatari in felul urmator (avand o perioada de timp limitata in care putem face acest lucru):
WhatsApp: selectam mesajul trimis – DeleteDelete for everyone – in loc de mesaj vom avea This message was deleted
Facebook Messenger: More – Remove – Remove for everyone – in loc de mesaj vom avea You unsent the message

Totusi, daca dorim sa avem acces la mesajele trimise de expeditori, chiar daca au sters acel mesaj, avem posibilitatea sa facem acest lucru indiferent de aplicatia folosita. Aceasta aplicatie se poate folosi si pentru e-mailurile sterse prin functia Recall.

Recuperare mesaje sterse WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram
Putem recupera mesajele trimise catre noi si sterse ulterior folosind o aplicatie numita Notisave, aplicatie care salveaza notificarile primite, chiar daca mesajele sunt sterse. Pot exista mai multe aplicatii care fac acest lucru insa am testat doar Notisave, astfel incat vom detalia aceasta aplicatie. Aplicatia este gratuita, o gasim in Play Store (am testat pe Android) si iata cum o putem utiliza:

 1. Dupa instalarea aplicatiei, o deschidem iar la Notification Access permitem accesul aplicatiei Notisave
 2. Selectam inapoi, va fi cerut accesul la fotografii, media si fisiere, selectam Allow
 3. Vom avea afisata o lista cu aplicatiile instalate pe telefon in sectiunea Blocked notifications – aici putem selecta aplicatiile ale caror notificari sa fie blocate in bara de status – pentru a ne atinge scopul nu trebuie neaparat sa avem vreo aplicatie selectata aici
 4. Selectam Edit groupMessages – aici selectam aplicatiile ale caror notificari sa fie salvate de aplicatia Notisave
 5. Dupa ce am urmat pasii de mai sus, fiecare mesaj trimis pe aplicatiile selectate la pasul 4 se vor salva automat in sectiunea Messages, chiar daca acestea vor fi sterse imediat de catre expeditor

Asadar, urmand pasii simpli detaliati mai sus, chiar daca expeditorul care ne-a trimis un mesaj va sterge mesajul respectiv, noi tot vom avea acces sa-l vedem. Mai mult, acea persoana nu isi va putea da seama ca noi l-am citit.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

 1. BUna !1. SE poate recupera conversatie whats up, daca nu era activat back up ul pt google drive?
  2. Doar un an de zile raman salvate mesajele whats up pe google drive?

  • Buna Mihaela,
   Din cate stiu, nu este o limita de timp ci de spatiu, mai exact se pot utiliza gratuit 15GB in Google Drive.
   Daca nu ai niciun backup activ, nu o sa le poti recupera.

    • Ma refer ca exista 15GB in Google Drive pentru backup, fara sa platesti. Daca ai nevoie de mai mult de 15GB (mai mult spatiu de stocare pentru backup), atunci trebuie sa activezi un plan tarifar mai mare, contra-cost.