Microbist de Romania – reality show TVR 1
TVR 1 este aproape de lansarea premierii unui nou reality show numit Microbist de Romania.

In noul show vor participa suporterii echipelor de fotbal din Romania iar concursul se va desfasura in Maldive. Microbist in Romania este creat de TVR si Yzermann Entertainment.

Fanii echipelor de fotbal se vor intrece in diverse probe, atat individuale cat si in echipa, acestea fiind cateva exemple:

  • Machinegun Tuna Fishing: concurentii vor trebui sa prinda cat mai multi pesti intr-o laguna secreta, pe unde trec bancuri de ton
  • Table sub apa
  • Cocosatii: suporterii vor culege nuci de cocos din copac si le vor curata cu un briceag
  • Ski Jet Rescue

Filmarile dureaza 12 zile in Maldive iar castigatorul competitiei va avea vacanta prelungita cu 3 zile, intr-un city break in Dubai. Filmarile urmeaza sa fie finalizate pe 15 aprilie.

Cati concurenti vor participa la reality show-ul Microbist de Romania?
Vom vedea 10 suporteri care vor reprezenta 10 echipe din Romania

Nu avem informatii privind data premierei reality show-ului Microbist de Romania insa vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii suplimentare.

Reamintim ca TVR 1 va incepe curand difuzarea serialelor Dragul de Raymond si Blochin: La granita legii.

Filmul artistic Aripa mortii – astazi pe TVR 1
TVR 1 va difuza astazi, de la ora 22:10, filmul Aripa mortii (Black Death – 2010), regizat de Christopher Smith. Filmul are nota 6.4 din 44.871 de recenzii pe IMDB.

Actiunea se desfasoara in Anglia, in timpul primei izbucniri a ciumei bubonice, un tanar calugar primeste sarcina de a afla informatii despre oamenii readusi la viata intr-un mic sat.

Din distributia filmului fac parte actori precum Sean Bean (a avut roluri in productii impresionante precum Stapanul Inelelor sau Urzeala Tronurilor), Eddie Redmayne (a castigat un premiu oscar datorita rolului principal avut in filmul The Theory of Everything in 2014), Carice van Houten (nominalizata pentru un premiu Primetime Emmy pentru rolul avut in Urzeala Tronurilor, a interpretat rolul lui Melisandre), John Lynch, Tim McInnerny, Daniel Steiner si altii.

Update 20.04.2021: Noul reality show Microbist de Romania va fi difuzat de TVR 1 din 28 aprilie 2021;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU