Configurare router pentru internetul de la RDS/UPC/Telekom. Marjoritatea companiilor de telecomunicatii din tara noastra ne ofera (de cele mai multe ori), odata cu contractarea unui abonament de internet, si un router „cadou” ce ar trebui sa ne asigure o conexiune la internet la cat mai multe device-uri, fie ele conectate prin cablu sau wi-fi.

Din pacate, aceste routere oferite de companiile de telecomunicatii nu sunt suficient de performante pentru a-si face treaba iar utilizatorii sunt nevoiti sa-si cumpere altele. In majoritatea cazurilor, utilizatorii sunt nevoiti sa pastreze contectate doua echipamente in casa (primul este cel oferit de provider si transforma converteste semnalul de fibra pe cablu utp iar ce de-al doi-lea este cel cumparat de client, pentru a-si conecta mai multe calculatoare sau pentru a avea o viteza mai mare pe wi-fi).

In conditiile in care achizitionam un router separat, providerul de internet nu are obligatia za instaleze acel echipament. Aici aveti un articol despre cateva modele de routere compatibile cu internetul de viteza si cateva detalii tehnice despre setarea internetului giga.
Configurare router pentru internetul de la RDS/UPC/Telekom

Aproape toti providerii de internet din Romania folosesc conexiuni PPPoe iar in momentul in care trebuie sa configuram un router, avem nevoie de userul si parola oferite la incheierea contractului.
In cazul in care nu mai cunoasteti userul si parola, puteti contacta operatorul de internet pentru a va furniza datele de conectare.

Configurare router pentru internetul de la RDS/UPC/Telekom (TP-Link)
Pentru a configura un router TP Link, trebuie sa conectam cablul gasit in pachet in unul dintre porturile lan ale routerului si in pc, conectam de asemenea routerul TP-Link (portul WAN) la portul LAN al echipamentului de la provider. Deschidem browserul si accesam in bara de adrese, adresa 192.168.0.1 sau adresa 192.168.1.1 (diferite de la un model la altul). In momentul in care se va stabili o conexiune, ni se va cere un user si o parola. Acestea sunt „admin” si „admin”.

Dupa autentificare, ni se va deschide meniul routerului unda va trebuie sa configuram conexiunea. Pentru o configurare cat mai usoara, recomand optiunea „Quick setup”. Iata care sunt pasii de configurare router pentru internetul de la RDS/UPC/Telekom pe routerele TP-Link:

 • Ne logam in meniul routerului cu userul si parola „admin/admin”;
 • In meniu, pe partea stanga, selectam Quick Setup;
 • In lista de conexiuni, selectam PPPoE si apasam pe butonul next;
 • In campul „Username” completam numele de utilizator oferit de providerul de internet. In campul „password”, completam parola iar in campul „Confirm password” reintroducem parola si apasam „next”;
 • In fereastra aparuta, modificam campul de la „wireless network name” (va fi numele retelei wi-fi);
 • La „Security” bifam WPA2-PSK si in acel camp completam parola de la wi-fi. Daca routerul dual-band (2.4Ghz si 5Ghz) atunci repetati procesul si la 5Ghz;
 • Selectam butonul next si routerul se va restarta automat. Dupa restart, acesta ar trebuie sa fie setat si configurat.

Configurare router pentru internetul de la RDS/UPC/Telekom (D-link)

Pentru procesul de configurare router pentru internetul de la RDS/UPC/Telekom (D-link) este nevoie sa conectam cablul de internet de la provider in portul WAN (scrie sub port) si cablul gasit in pachet se conecteaza intr-unul dintre porturile ramase libere pe router si in pc. Pentru a incepe configurarea, trebuie sa deschidem browser-ul si sa scriem in bara de adrese ip-ul 192.168.100.1 si sa apasam enter.

Ni se va cere un username si o parola. La Username completam cu admin iar la parola lasam necompletat. Apasam butonul login si ni se va deschide meniul routerului.  Iata care sunt pasii de configurare router pentru internetul de la RDS/UPC/Telekom pe routerele D-Link:

 • In partea de sus a paginii selectam butonul „Setup”. In urma acestei ferestre, apasam butonul next;
 • Ni se va deschide o lista cu tipurile de conexiuni pe care le putem folosi pe router. Selectam PPPoe si apasam butonul „next”;
 • In fereastra aparuta trebuie sa completam numele de utilizator predate de catre furnizor, parola si reintroducerea parolei dupa care apasam „next”;
 • In fereastra urmatoare, completam la campul „SSID” numele retelei wi-fi;
 • La campul „Wireless security” selectam WPA/PSK/WPA 2 PSK AES si introducem parola de la wi-fi;
 • Apasam butonul next, urmat de butonul finish;
 • Routerul se va restarta iar acesta va fi setat si configurat.

Configurare router pentru internetul de la RDS/UPC/Telekom (Tenda)

Pentru procesul de configurare router pentru internetul de la RDS/UPC/Telekom (Tenda) este nevoie sa conectam cablul de la providerul de internet in portul WAN si cablul din pachet in portul LAN si in calculator.
Dupa ce am rezolvat problema cu cablurile, deschidem un browser si tastam in bara de adrese 192.168.0.1 dupa care apasam enter. Ni se va cere un user si o parola si introducem admin/admin si apasam butonul OK. Iata care sunt pasii de configurare:

 • Pe pagina actuala selectam PPPoE, la „PPPoE” introducem numele de utilizator oferit de provider iar la „PPPoE” introducem parola;
 • In aceeasi fereastra introducem parola pentru WI-FI in campul „Security Key”, urmat de butonul OK.
 • Dupa reincarcarea paginii, selectam tab-ul Advanced iar la Connection Status statusul va fi Connected daca setarile au fost facute corect.

Configurare ZTE H298N in reteaua RCS – RDS

Pentru configurarea routerului wireless primit de la RCS – RDS trebuie sa accesam interfata de administrare (192.168.1.1); userul este user iar parola este digi.

Accesam Network – WAN – WAN Connection – aici introducem informatiile de conectare la internet (username-ul si parola PPPoE primite de la RCS – RDS).

In cazul in care intampinati probleme in procesul de configurare router pentru internetul de la RDS/UPC/Telekom, nu ezitati sa postati un comentariu mai jos si veti primi ajutor. De asemenea, daca aveti un alt model de router, postati un comentariu si vom actualiza lista cu acel model.

Configurare conexiune PPPoE cu username si parola pe router Asus WL-520gC 

Configurarea routerului Asus WL-520gC ar trebui sa se faca urmand acesti pasi:

Dupa ce a fost montat routerul, a fost alimentat si conectat PC-ul la un port LAN al routerului, ne asiguram ca am selectat sa obtinem setarile IP in mod automat (Control Panel/Settings – Network Connections/Network and Internet – Change adapter settings – pe Local Area Connection/Ethernet apasam click dreapta – Properties – selectam Internet Protocol Version 4 – Properties – aici bifam Obtain an IP address automatically si Obtain DNS server address automatically).

Mai departe, dupa ce computerul si-a luat IP din reteaua locala, accesam in browser IP-ul 192.168.1.1 (interfata de administrare a routerului Asus WL-520gC) si ne logam folosind username-ul admin si parola admin. Pentru configurarea rapida, selectam Quick Setup – selectam fusul orar si selectam Next – PPPoE si selectam Next – selectam Cable Modem or other connection that gets IP automatically – selectam ADSL connection that requires username and password si introducem username-ul si parola oferite de catre furnizorul de internet.

Setare router Huawei HG655b de la Telekom – Scurt tutorial

Pentru a seta dispozitivul HG655b ca router si nu ca modem trebuie sa urmam pasii de mai jos.

 1. Pentru inceput trebuie sa ne logam in interfata de administrare a routerului. Pentru asta trebuie sa deschidem browserul si sa tastam in bara de adrese, adresa ip 192.168.1.1 (pc-ul trebuie sa fie conectat la acest router) si apasam enter;
 2. Ni se va deschide o fereastra ce va cere un username si o parola. Acestea sunt setate prestabilit  admin/admin. Introducem admin la username si admin la parola si apasam enter. In cazul in care parola nu functioneaza, verificati pe partea inferioara a routerului fiindca acestea vor fi scrise acolo.
 3. In partea stanga, in meniu, selectam „Basic”, dupa care selectam „WAN”;
 4. In meniul de „WAN” vom selecta „WAN6_INTERNET_TR069_R_ATM1_0_35”;
 5. In acest meniu vom completa username-ul si parola primite de la Telekom (se pot gasi in contract).
 6. Se apasa butonul „Submit”.
 7. Se restarteaza routerul Huawei HG655b.

Acestia sunt pasii de Setare router Huawei HG655b. In cazul in care folositi un internet de la un alt provider, procedeul este acelasi, doar ca trebuie sa introduceti usernameul si parola oferite de providerul respectiv.

Meniurile routerelor Huawei sunt destul de asemanatoare, deci aceasta procedura se poate aplica la mai multe modele. In cazul in care intampinati probleme in efectuarea procesului de Setare router Huawei HG655b , nu ezistati sa postati un raspuns la acest post.

Daca ati reusit sa efectuati corect toate setarile, asigurati-va ca contractul inca este valid iar furnizorul dumneavoastra inca va ofera serviciile de telecomunicatii. Acest router se poate configura si WI-FI iar setarile acestuia se fac din meniul Basic- > WLAN si acolo se setaza datele urmatoare:

 • Mode: (lasati nemodificat)
 • Country: Alegeti tara
 • Channel: Auto
 • Rate: Auto
 • Transmit power: Selectati valoarea maxima
 • SSiD index: SSID1
 • SSID: Numele retelei wifi (scrieti ce doriti)
 • Maximum number of accesing devicesc: 32 (se poate selecta numarul maxim)
 • SSID: Bifati enable
 • Hide Broadcast: Debifati
 • Security: WPA@-PSK
 • WPA-Preshared key: Parola de la reteaua wifi
 • WPA encription AES
 • WPS: Biati Enable
 • WPS mide: PBC

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

289 COMENTARII

 1. Aș mai avea o întrebare în completare, vă rog… anulează semnalul wifi al modemului providerului (UPC) sau se completează, pentru că unul este la etaj iar celălalt la parter. Mulțumesc.

  • Nu se completeaza, cand treceti modemul UPC in modul bridge acesta nu mai oferta DHCP sau wifi, aceste functii fiind furnizate de routerul personal. Daca doriti puteti lua un wifi booster de la UPC sau achizitionati un range extender/access point (in functie de caz). Range extender-ul il folositi daca doriti sa extindeti reteaua wifi (trebuie instalat intr-o zona in care semnalul e inca bun) iar access point-ul il folositi daca unde doriti sa instalati echipamentul nu mai ajunge semnalul wifi, caz in care il instalati prin cablu.
   Va pot ofer mai multe detalii in functie de situatia dvs insa as avea nevoie de mai multe detalii, cate etaje aveti, ce suprafata, in principiu cat de grosi sunt peretii si cati bani ati dori sa investiti.
   Insa, mai intai va recomand sa montati routerul si vedeti cum se descurca wifi-ul pe el.

 2. Bună ziua… vă rog să-mi spuneți in ce port(VAN sau LAN) al unui router (TP-LINK – Archer A6), pe care l-am achiziționat recent, să „cuplez” cablul/firul de enthernet de la modemul providerului (UPC) și la setări, ce să iau in calcul pentru a primi și transmite semnal maxim wi-fi online/public, din/de pe router(IP, DHCP, etc) . Mulțumesc

  • Buna ziua,
   Trebuie sa introduceti in WAN. In LAN introduceti cablul intre routerul TP-Link si PC.
   In primul rand, trebuie sa setati modemul UPC in modul bridge, astfel incat DHCP-ul si wifi-ul vor fi date de routerul TP-Link, asta se face din interfata de administrare a Connect Box-ului UPC.
   La tipul conexiunii selectati PPPoE si introduceti username-ul si parola primite de la UPC. Daca aveti conexiune cu IP static, selectati Static IP si introduceti IP-ul primit de la UPC. Mai departe e simplu, in principiu next next next, o sa va solicite sa introduceti numele retelei wifi si parola si cam atat.

 3. Buna ziua,

  Tableta nu mi se conecta la wifi asa ca am tinut apasat butonul WPS/reset de pe router. Mi-a disparut total conexiunea de la router, nu mai exista numele de la wifi si nici nu ma mai pot conecta la router cu nici un dispozitiv. Din pacate am doar un singur cablu de internet care este acuma in calculator. Ma puteti ajuta?

  • Buna ziua,
   La ce operator sunteti abonata si ce model de router aveti? Accesati pe calculator IP-ul 192.168.1.1 (sau 192.168.0.1) in browser, va autentificati si incercati sa setati de acolo o noua parola pentru reteaua wireless.

  • V-am trimis pe mail recomandarea mea.
   Daca ma gandesc mai bine la situatia dvs, nu o sa va ajute un range extender la etaj din moment ce acolo nu aveti semnal. Presupunand ca montati range extender-ul la etaj, unde aveti nevoie de internet, o sa extinda semnalul primit wireless care este un semnal slab. Extinzand un semnal slab rezultatul e tot nesatisfacator.
   In situatia aceasta ar fi mai util un access point pe care il conectati prin cablu de la routerul Telekom si va oferi un semnal foarte bun, modelul pe care vi l-am trimis stie atat 2.4GHz cat si 5GHz. Atentie, trebuie sa faceti update la ultima versiune firmware sa functioneze ca access point. Acum e decizia dvs cum faceti sa trageti cablul intre router si access point.
   Un range extender v-ar ajuta dar nu la etaj.

 4. Buna seara !
  astept cu interes sa -mi faceti recomandarile pt extender wifi, deoarece chiar maine (30.01),
  urmeaza sa vina un operator de la telekom sa ma ajute sa rezolv problema , in conditiile in care eu cumpar un extender pe care urmeaza sa il conecteze la routerul existent (telekom).M-am gandit si la extender, pt . ca initial am luat in calcul toate variantele dar problema majora ramane planseul .Routerul este amplasat pe un perete la 2m inaltime fata de pardoseala si 75 cm fata de tavan (planseu).Deasupra planseului la etaj,deci la 2m fata de router semnalul este foarte ,foarte slab in sensul in care nici macar nu se stabilizeaza si este cautat in permanenta.
  Si da, la router semnalul este la maximul retelei…deci ramane sa fac o verificare cu un extender si daca nu rezolv problema sa caut alta solutie.

 5. Buna ziua,
  Locuiesc intr-o casa cu parter si etaj, format patrat cu latura de 12m (aprox)- suprafata 150m patrati cu ziduri din BCA si planseu intre etaje din beton armat.Constructorul a omis sa execute reteaua interioara pentru internet, singura solutie fiind semnal wifi (nu vreau sa gauresc peretii si nici cabluri prin casa).Sunt abonat TELEKOM iar routerul lor este instalat la intrarea in casa (din motive tehnice – am un sistem de alarmare si supraveghere video cu tablou comanda in acelasi loc).Problema este ca am semnal doar la parter si nici acolo in totalitate.
  Rugamintea mea ar fi sa-mi indicati un router care sa aiba capacitatea de a acoperi suprafata respectiva (parterul si etajul) la o viteza cat mai mare – mentionez ca reteaua TELEKOM are 1000 mb/s.Eventual sa-mi comunicati ce caracteristici ar trebui sa aiba un router pentru a avea un semnal multumitor in toata casa.
  Multumesc anticipat!

  • Buna ziua,
   In camera in care este montat echipamentul Telekom functioneaza corespunzator internetul? Daca da, va recomand mai mult un wifi extender decat un router wireless. Acestea sunt echipamente speciale pentru extinderea retelei wifi, pe cand un router foarte bun ca acoperire (probabil aveti nevoie de ceva destul de puternic) o sa fie foarte scump. Imi spuneti ce parere aveti si va pot face cateva recomandari.

 6. Salut, la ce se refera mai exact Secondary Connection?
  Apare in momentul configurarii prin PPOE si merge doar daca selectez Dynamic IP (Sunt pe Digi).
  Si inca o intrebare: Acum o luna, wireless-ul scotea o viteza de download de aproximativ 90 MB la test. Acum, abia ajunge la 6. Care crezi ca ar fi motivul, avand in vedere faptul ca nu s-au facut modificari de vreun fel?

  • Salut Emil,
   Ce model de echipament folosesti? De regula se refera la o a doua conexiune WAN, de exemplu daca folosesti doi furnizori pentru redundanta, o linie de la Digi si alta de la UPC. Nu este necesara aceasta optiune in cazul nostru, daca avem un singur abonament.
   Ce echipament ai de la furnizor? Acel echipament suporta wifi sa incerci un test si direct fara routerul personal?

 7. salut
  o intrebare
  am net de la teleckom router
  iar pe pc nu merge
  am butonul la leptop aprins este pe verde
  cum ma conectez la wifi de pe leptop
  la wifi ce setari sa fac

  • Te intereseaza adresa IP publica sau cea privata? Pe PC sau pe un dispozitiv mobil? Cred ca ar fi util sa mentionezi de ce doresti sa o afli, sa stiu daca iti trebuie cea privata sau cea publica.

 8. Buna ziua,am o problema cu routerul ,nu reusesc sa fac configurarea pentru a lega al router sau a lega sistemul de suproveghere DVR ul.Am intrat pe site la DIGI dar nu am gasit nimic.Ma puteti ajuta.Multumesc

 9. Salut, am un router de la digi si lam resetat cu un ac deoarece pierdeam conexiunea de la wifi si acum nu mai am conexiune deloc, imi apare un x micut sub wifi si zice ca nu am aces la internet.
  Ce pot face?

 10. Stimate domn, MULȚUMIRI pentru toate LĂMURIRILE!… Dar, cel puțin pt. Tp-Link, lipsesc, după părerea mea, două precizări importante! 1) … Legăm LAN cu calculatorul, dar și CONECTĂM CABLUL DE LA ISP ÎN BORNA „WAN”! 2) LA PAGINA DE INTERNET DE CONFIGURARE SE AJUNGE FĂRĂ A FI NEVOIE DE PREALABILA INTRODUCERE A NUMELUI ȘI PAROLEI DE LA ISP (așa cum facem ori de câte ori vrem să conectăm simplu, direct, calculatorul la ISP, fără router)!… Pentru cineva care are de a face PRIMA OARĂ cu un router sau cineva mai puțin familiarizat cu IT, acest „mărunt” detaliu e f. IMPORTANT, iar la fereastra de configurare a modului, neapărat BIFATĂ VARIANTA CU CABLU! Altminteri, calculatorul NU va putea intra în WEB prin CABLU! Pe fereastră, textul respectiv e în engleză și cu caractere mărunte! La prima luare de contact, obsedat de avantajoasa funcție 3G, avem tendința de a bifa-o exclusiv, fiind și prima pe listă și „implicită”!…

  • Buna ziua,
   Va multumesc pentru precizari.
   Am adaugat precizarea privind conectarea cablului WAN la sectiunea TP-Link, multumesc.
   In ceea ce priveste accesarea paginii de administrare, da, se poate accesa fara a fi nevoie sa introducem username-ul si parola de la ISP, avem nevoie de user si parola pentru administrarea paginii, asa cum este mentionat si in sectiunea TP-Link: „Deschidem browserul si accesam in bara de adrese, adresa 192.168.0.1 sau adresa 192.168.1.1 (diferite de la un model la altul). In momentul in care se va stabili o conexiune, ni se va cere un user si o parola. Acestea sunt „admin” si „admin”.
   La care optiune prin cablu/3G va referiti? Dupa ce accesam interfata de administrare putem folosi wizardul pentru configurarea conexiunii.

  • La ce operator sunteti abonat?
   Presupunand ca aveti IP dinamic (daca aveati IP static probabil stiati de acest lucru) este nevoie sa faceti port forwarding pe routerul personal (daca exista) sau pe echipamentul furnizorului.

 11. Bună Seara! Trebuie să primesc săptămâna viitoare un router ZTE prin abonament telekom…. Stau într-o zonă cu semnal mai slăbuț și vreau să-mi spui dacă este ceva de capul lui. Mulțumesc!!! 0 seară plăcută!!!

 12. Buna ziua .
  Am si eu urmatoarea problema : am un router Huawei HG8245H de la RDS si incerc sa conectez aparatul de aer conditionat wireless .Atat in aplicatia aparatului de AC cat si pe net exista observatia ca nu se conecteaza pe banda de 5ghz ci doar pe 2,4ghz si ca trebuie modificata aceasta setare in router dar din pacate eu nu gasesc unde sa modific in interfata routerului.Ma puteti ajuta cu ceva indicatii(evident in cazul in care acest router Huawei HG8245H suporta ambele benzi).
  Va multumesc anticipat.

 13. Buna ziua. Am internet de la Digi si am router personal Asus RC68U, router-ul lor zic ei ca este pe Bridge dar cablu de internet este introdus in routerul meu in WAN, viteza internetului este pana in 5-6 MB/s pe wireless, mentionez ca internetul este fiberlink500, am incercat sa mut in alt port internetul si sa dezactivez DHCP-ul dar nu reusesc sa mai am conexiune la internet. Ce sa mai fac? Multumesc anticipat

 14. Salut am instalat de curand net fix acasa de la digi dar am doar un port ge care merge pe pc . Am un alt router personal linksys e 1700 si am incercat sa il pun pe al meu pt ca am mai multe porturi pt net prin cablu dar nu am stiut cum sa il configurez si nici pe cel de la digi sa il setez pt a imi permite configurarea unui router personal …. csutand pe google am vazut o varianta in care poti seta routerul dela digi bridge dar iar nu sm stiut cum se realizeaza si aceasta …. desi am abonament de net 300 la um prim test imi merge pana in 95 cu conexiune cu ce am de la ei
  Ce recomandari ati avea pt mine …. fata de ce net aveam inainte digi e mai bun dar nu pot conecta 2 pc uri prim cablu … asta asi vrea sa pot face cu routerul meu
  Ms pt orice sugestie

  • Salut Iulian,
   In primul rand, trebuie sa suni la relatii cu clientii Digi pentru a-ti seta echipamentul de la Digi in modul bridge, in acest mod vei putea utiliza routerul personal. Ulterior, conectezi portul WAN al routerului Linksys la portul LAN al echipamentului Digi.
   Inteleg ca ai 95 mbps prin echipamentul lor? Nu e ok, posibil sa fie o limitare undeva. Verifica in primul rand sa ai placa de retea setata in Gigabit sau Automat, nu in 100.
   Poti verifica asta ajungand la Control Panel – Network and Internet – Network and Sharing center – Change adapter settings/options – pe placa de retea Local Area Connection sau Ethernet, depinde cum se numeste in cazul tau apesi click dreapta – Properties – Configure – Advanced – Speed & Duplex – aici trebuie sa fie selectat Auto Negotiations sau 1.0 Gbps Full Duplex.
   Daca tot nu functioneaza cu mai multe de 100 Mbps, sa ma anunti in ce port ai introdus cablul care face conexiunea cu PC-ul si ce model de echipament de la Digi ai primit.

 15. Buna ziua
  Am dat restore to default setrings la routerul meu wifi si acum nu mai am acces la internet
  Ce as putea face
  Sunt la digi
  Si cred ca este necesar sa reconfigurez routerul
  Cum reconfigurez routerul
  Eu sunt deja in meniul de setari al acestuia

 16. Buna ziua , anticipat ! As dori sa va intreb , am dat reset la router DIGI model: ZXHN H218N si acum merge mai prost , ce ar trebui sa mai configurez la acesta?

  • Buna seara,
   Aveti si un router personal pe langa echipamentul de la RDS?
   Un test de viteza cu toate aplicatiile inchis ati faut? Daca nu, incercati sa faceti pe Speedtest sau pe site-ul Digi si reveniti cu valorile testului.

 17. Scuze de întârziere, se pare că e o problemă cu router-ul, l-au reconfigurat ei, însă are semnal slab și va veni o echipă sa verifice.
  Mulțumesc foarte mult!

  • In unele momente pot fi mai multe apeluri in acelasi timp motiv pentru care trebuie sa asteptati mai mult timp la telefon sa vi se preia apelul. Serviciul este non stop si puteti suna oricand, va recomand sa insistati.

   • Serios acum
    Mereu insist sa vina sa rezolve problema si de abia de abia au venit dar la laptop nu au facut si nu mi merge reteaua
    Am sunat si la 8 si ceva si nu cred ca atunci era chiar asa aglomerat
    Pai atunci la ce mai platesc daca nu ma pot folosi de el?

 18. Bună ziua
  Astăzi a fost instalat internetul (cablul pt internet), dar din păcate, la semnarea contractului se pare ca nu am bifat și Routerul pt Wi-Fi. Cum pot proceda ca să fie instalat și acest dispozitiv? Mulțumesc!

  • Buna seara,
   Daca v-a fost instalat un echipament care suporta functie wifi, trebuie sa ajungeti la un sedu Digi sa optati si pentru wifi sa va activeze aceasta functie. Daca nu v-a fost instalat un echipament cu wifi, nu aveti ce sa faceti decat sa luati inca un router wifi pe care sa il conectati la acest echipament.

  • Buna seara,
   Presupun ca va referiti ca nu va puteti conecta cu telefoanele la routerul wireless avand reteaua Digi. Va recomand sa verificati parola pe care o introduceti cand va conectati, daca functioneaza cu laptopul cel mai probabil acesta este motivul pentru care aveti probleme.

 19. Salut.Nu stiu sa leg un macmini prin ethernet la routerul blestemat de la digi fibra.Mi-au dat un username si password pentru ppoe.Sunt in ceata total

 20. Salut! Rds a schimbat username si parola deoarece a trecut pe numele meu cum sa setez din nou wfi un netis model WF2411 dar nu am laptop daca se poate cu telefonul . Multumesc!