Pentru a-și vinde produsele mai ușor Allview, oferă vacanțe gratuite la munte.
eMag vine cu încă o promoție, dar de data asta este o promoție ce pare mai mult a disperare.

Promoția sună cam asa: La orice produs Allview cumpărat primești cadou o vacanță de două zile la munte. Inițial m-am gândit la două variante. Prima ar fi că aceste vacanțe vin din partea companiei Allview pentru a-și spori vânzările produselor sau vin din partea eMag pentru a scăpa de toate produsele marca Allview din stocuri.

După citirea regulamentului observ că promoția vine din partea companiei Allview fiindcă pentru rezervarea excursiei trebuie să trimiți un e-mail unui angajat Allview. Chiar și așa, această promoție sună a disperare.

Nu cred să-și permita această companie românească atâtea excursii decât dacă nu are scopuri ascunse. În plus, cât valorează produsele lor în realitate dacă ei oferă o excursie de două zile la munte în cazul în care cumperi un produs la suma de 500 de lei.

Pentru a-și vinde produsele mai ușor Allview, oferă vacanțe gratuite la munte

Deci dacă vacanța costă în jur de 300 de lei plus comisionul datorat eMag pentru vânzare (50 lei). Deci să înțeleg că un produs care pe eMag costă 500 de lei costă de fapt în jur de 150 lei?

Nu înțeleg de ce nu au redus prețul produselor (tot sub forma unei promoții) pentru a le vinde mai ușor și au trecut la aceste măsuri disperate.
Oare chiar atât de mari probleme are Allview în rândul vânzărilor dacă ajung sa recurgă la asemenea promoții?

Oferta o găsiți mai ușori aici.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.