Romanii au talent – sezonul 13
Postul de televiziune Pro TV a anuntat ca au inceput inscrierile pentru emisiunea Romanii au talent, sezonul 13. Aceasta emisiune este adaptata dupa formatul international Got talent.

Primul sezon Romanii au talent a inceput la Pro TV in 2011. Juriul emisiunii ramane neschimbat si este compus din Andi Moisescu, Andra, Dragos Bucur si Mihai Bobonete. Prezentatorii emisiunii vor fi tot Pavel Bartos si Smiley.

Pro TV a difuzat ultimul sezon al acestei emisiuni in mai 2022 iar castigatorul ultimului sezon a fost Darius Mabda. Romanii care cred ca au un talent si vor sa il impartaseasca pot participa la sezonul cu numarul 13 Romanii au talent si se pot inscrie pe romaniiautalent.protv.ro, sectiunea Inscrieri, unde trebuie completat un formular ce contine 4 intrebari. Iata care sunt cele 4 intrebari la care viitorii concurenti trebuie sa raspunda:

1. Care este talentul tau? Ca varianta de raspuns, concurentii trebuie sa bifeze cantaret, solo grup vocal, instrumental, magie, dresura, stand-up comedy, acrobatii, jonglerii, teatru, dans si alte talente.
2. Cum ti-ai descoperit talentul? Ce ai facut sa il dezvolti?
3. De la cine ai mostenit acest talent? Cu ce se ocupa membri familiei tale?
4. Ai mai participat la preselectiile Romanii au talent ? Dar la alte show-uri de talente?

Dupa ce raspund la aceste intrebari, viitorii participanti trebuie sa incarce pe site-ul emisiunii un videoclip.

Darius Mabda, castigatorul sezonului 12, are 14 ani si a castigat doua premii in cadrul emisiunii Romanii au talent. Premiul pentru originalitate in valoare de 10.000 de euro si marele premiu al emisiunii in valoare de 120.000 de euro. Talentul cu care a castigat emisiunea a fost de dansator, el a obtinut Golden Buzz din partea actorului Mihai Bobonete.

Sezonul 13 Romanii au talent va incepe in 2023. Grila de toamna a postului Pro TV va fi foarte incarcata cu emisiuni ce au adus audiente bune postului Pro TV. Iata cateva emisiuni ce vor incepe din toamna la Pro TV:  Vocea Romaniei, Visuri la cheie, Batem palma?, Sunt celebru, scoate-ma de aici si Sef sub acoperire.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII