Spy / Master se va vedea pe HBO si HBO Max
Serialul romanesc Spy / Master a fost nominalizat la Festivalul International de Film de la Berlin. Serialul a fost filmat in Bucuresti si Budapesta si este un serial original Warner Bros. In cadrul Festivalului de Film de la Berlin, incepand cu aceasta editie, in cadrul categoriei Berlinale Series se acorda un nou premiu pentru noi seriale remarcabile din intreaga lume.

Serialul Spy / Master prezinta o perioada din viata lui Victor Godeanu (Alec Secareanu), omul de incredere al lui Nicolae Ceausescu. Victor Godeanu duce o viata dubla, este mana dreapta a lui Ceausescu si agent secret.

Pentru a nu fi deconspirat, Godeanu doreste sa fuga din Romania. Singura lui sansa este o calatorie diplomatica in Germania si de acolo el trebuie sa ajunga in Statele Unite ale Americii. Pentru a fugi din Romania, apeleaza la fosta sa iubita, agent secret Ingrid (Svenja Jung) si la Frank Jackson (Parker Sawyers).

Fuga din tara a lui Victor nu este asa usoara pentru ca acesta trebuie sa se fereasca de agentii KGB si agentii securitatii din Romania, Carmen (Ana Ularu) si Mircea (Laurentiu Banescu). Victor Godeanu stie ca prin fuga sa va pune in pericol vietile sotiei sale Adela Godeanu (Andreea Vasile) si fiicei Ileana Godeanu (Alexandra Bob).

Spy / Master se va vedea pe HBO si HBO Max

Serialul Spy / Master este scris de Adina Sadeanu si Kristen Peters si regizat de Christopher Smith. Serialul are un format din 6 episoade iar durata medie a fiecarui episod este de 50 de minute. Spy / Master va putea fi urmarit de abonatii HBO si HBO Max din Romania in luna mai 2023.

Warner Bros. Discovery este o companie globala, lider in domeniul media si al divertismentului, care produce si distribuie cel mai popular si complet portofoliu de continut si branduri din lume. Compania detine in Romania posturi TV tematice de filme, desene animate, documentare, stiri si sport, cum ar fi: HBO, Warner TV, Cartoon Network, Discovery Channel, TLC, HGTV sau posturile Eurosport. O parte din canalele companiei Warner Bros sunt disponibile in grilele tuturor companiilor de cablu, iptv si dth de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII