Activare / dezactivare numar ascuns
In acest articol vom detalia cea mai usoara metoda prin care putem bloca afisarea numarului nostru (CallerID) atunci cand efectuam apeluri, indiferent de numarul de apeluri efectuate dar si cum putem debloca aceasta functie.

Avem doua modalitati prin care putem ascunde numarul nostru destinatarului, in functie de nevoie. Prima metoda este sa ascundem numarul nostru doar in cadrul apelului efectuat, caz in care formam #31#NumarTelefonDestinatar. Daca vom efectua un al doilea apel, chiar si catre acelasi numar din agenda, nu vom mai avea ascuns numarul de telefon decat daca formam din nou, manual, inaintea numarului codul #31#. Aceasta metoda functioneaza atat pentru retele fixe cat si pentru retele mobile.

A doua metoda este utila daca dorim sa nu mai avem afisat numarul de telefon, indiferent pe cine apelam. Pe smartphone-urile cu sistem de operare Android acest lucru se poate face accesand Phone – Settings – Call (pe alte modele putem cauta direct in Settings – Call Settings) – Advanced Settings – Caller ID – din oficiu este selectata optiunea Use default operator settings to display my number in outgoing calls, apasam pe aceasta optiune – selectam Hide number.

Activare / dezactivare numar ascuns

Pe sistemul de operare iOS, acestia sunt pasii pe care trebuie sa ii urmam pentru dezactivarea Caller ID: accesam Settings – Phone – in sectiunea Calls selectam Show my caller ID – dezactivam aceasta optiune.

In functie de versiunea sistemului de operare Android sau iOS, pasii pe care trebuie sa ii urmati pot sa difere putin insa, in mare, setarile de mai sus ar trebui sa va ajute. Daca nu ati gasit optiunea necesara, lasati un comentariu mai jos mentionand ce optiune nu gasiti, modelul telefonului si versiunea sistemului de operare care ruleaza pe smartphone.

Pe langa aceste optiuni care pot fi facute direct din setarile sistemului de operare, exista multe aplicatii care fac acest lucru insa, recomandarea noastra este sa se faca direct din setari. Aceste informatii se aplica indiferent de operatorul de telefonie mobila de la care avem cartela sau abonamentul, Digi, Orange, Telekom sau Vodafone.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

  1. Samsung galaxy A21+ nu găsesc in mare parte din ce ați scris ! Menționez când sun pe cineva ii apare la persoana număr privat și nu numai pe oricine sun.