Trei surori – premiera Acasa
Acasa incepe anul 2023 cu un nou serial turcesc care va fi difuzat in premiera in Romania, seria de drama se numeste Trei surori (Üç Kiz Kardes – 2022).

Rezumat serial Trei surori
Serialul turcesc prezinta povestea a trei surori si obstacolele pe care acestea trebuie sa depaseasca. Odata cu casatoria lui Turkan, se vor aduna nori negri deasupra familiei si nimic nu va mai fi ca inainte.

In primul episod o vedem pe Nesrin (Iclan Aydin), care este fericita ca Türkan (Özgü Kaya) s-a casatorit, insa nu stie ca si-a lasat fiica intr-un iad. Zilele de liniste si pace ale familiei Kalender s-au sfarsit si nimic nu va mai fi la fel.

Din distributia serialului fac parte actorii Reha Özcan (Suskunlar – 2012, Doctorul cel bun – 2019), Iclal Aydin (Vizontele – 2001, Magic Carpet Ride – 2005), Berker Güven (Nemilosul Istanbul – 2019, Flacarile destinului – 2019), Özgü Kaya (Dragoste si secrete – 2019), Almila Ada, Melisa Berberoglu (Yesilçam: Bir Sinema Hayvani – 2021), Nazli Senem Ünal (Agentia de talente si sentimente – 2020), Benian Dönmez (Casatorie cu bucluc – 2019) si altii.

Trei surori – premiera Acasa

Trei surori are doua sezoane iar in Turcia au fost difuzate 31 episoade, ultimul episod a fost difuzat la finalul lunii noiembrie 2022. Serialul turcesc va avea premiera pe Acasa din 2 ianuarie 2023, de la ora 22:00, urmand sa fie difuzat de luni pana vineri, de la aceeasi ora.

In Turcia, serialul a avut 2 sezoane si 31 episoade difuzate pe Kanal D. In Romania, numarul episoadelor va fi mai mare din cauza reclamelor. Pe IMDb are o nota mica, 4.2 din 633 episoade, fiind considerat de multi plictisitor.

Trei surori va inlocui in grila Acasa serialul romanesc Inima de tigan (2007).
In prezent, Acasa difuzeaza si alte seriale turcesti, dupa cum urmeaza: Iubirea are numele tau (de la ora 19:00), Povestea de pe insula (de la ora 21:00) si Ramai langa mine (de la ora 01:30).

Voi ce parere aveti despre acest serial? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

24 COMENTARII

 1. Un scenariu prost, in stilul turcesc. Un bărbat este salvat de astfel de scenarii , chiar daca este vinovat de tot ce se întâmplă
  Copil cu o alta femeie, femeile aleargă după bani și fac orice ca să ajungă într-o casă „mare”. Nu , categoric filmul nu merita nici măcar nota 2 din punct de vedere al scenariului.

   • Serialul este foarte frumos de aceea aşi fi dorit să fie şi sâmbăta şi duminica. M-aşi uita la el tot timpul. Nu doresc să se termine….!
    Artiştii sunt foarte buni
    De aceea dau nota 10 +…
    Mai am o întrebare….v-a avea şi sezonul 3…???
    Vă rog publicați şi acest comentariu.

  • Conform IMDb serialul are 88 de episoade fuecare episod are o durata de 2 ore si 30 de minute fara reclame. La noi un episod are ( o ora cu reclame), fara reclame la noi un episod are 40-45 de minute.