Focus Sat TV difuzeaza serialul polonez Klangor
Postul de televiziune Focus Sat TV va difuza din 29 august un serial interesant numit Klangor (2021).

Klangor va fi difuzat in zilele de luni si joi, de la ora 21 si va tine telespectatorii in suspans mai tot timpul. O afacere cu droguri dintre un gardian de inchisoare si un psihopat pe nume Emil Knapik (Konrad Eleryk) va scapa de sub control si va face ca viata a doua familii linistite sa ia o intorsatura dramatica.

Detinutul Emil evadeaza din inchisoare iar la 24 de ore dupa ce este prins, viata a doua familii care au stransa legatura cu penitenciarul se schimba radical. Rafal (Arkadiusz Jakubik) este  de profesie psiholog in inchisoare, el are o fiica pe nume Gabi (Matylda Giegzno) care pleaca intr-o seara la o intalnire cu iubitul ei secret, Ariel (Maciej Musial).

Cei doi tineri dispar dupa acea seara, la scurta perioada de timp Ariel este gasit mort de catre politie iar principalul suspect este Gabi. Dupa doua zile de ancheta, politia concluzioneaza ca Ariel a drogat-o pe Gabi in incercarea de a o viola iar Gabi l-a ucis in legitima aparare, dupa care s-ar fi omorat si ea.

Rafal nu crede aceasta concluzie trasa de politie si crede ca fata lui traieste, fiind rapita. In incercarea de a o gasi, relatia dintre Rafal si sotia sa incepe sa se deterioreze. Cu timpul, Rafal va descoperi ca gardienii inchisorii unde lucreaza si Emil ar stii ceva despre ce s-a intamplat cu Ariel si Gabi. In mintea lui Rafal izvoraste doar gandul de razbunare.

Focus Sat TV difuzeaza serialul polonez Klangor

Serialul Klangor are un sezon cu un total de 8 episoade, durata medie a fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a primit nota 7,5. Klangor a participat la festivalul de film TIFF la sectiunea Focus Polonia.

Festivalul TIFF s-a desfasurat in Romania, la Cluj, intre 17-26 iunie. In acest an s-a desfasurat editia cu numarul 21 a acestui festival. Focus Sat TV este detinut de operatorul DTH Focus Sat, companie ce face parte din grupul Canal Plus. Focus Sat este prezent in pachetul de baza al DTH-ului Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.