Program special Antena 1 de 1 decembrie
Antena 1 pregateste un program special timp de 3 zile in perioada 29 noiembrie – 1 decembrie. Pe data de 29 noiembrie postul Antena 1 aniverseaza 27 ani de existenta.

Pe data de 29 noiembrie, Antena 1 va difuza o emisiune de genul teledonului in care oameni cu suflet isi ajuta semenii nevoiasi donand bani pentru acestia. Emisiunea se numeste Ajut eu! unde vor fi prezentate cazuri sociale, oameni care au nevoie de ajutor. Ajut eu! va fi difuzata de la ora 14:00. In cadrul acestei emisiuni vor fi prezente vedete ale postului si momente deosebite ale emisiunilor indragite, cum ar fi: Chefi la Cutite, iUmor, Te cunosc de undeva.

La ora 09:00, cei mici sunt asteptati sa se distreze cu prietenii lor din emisiunea Casa Zurli. La ora 10:00, Razvan si Dani au surprize pentru telespectatori in cadrul emisiunii Neata! cu Razvan si Dani iar Loredana si Florin Ristei vor sustine un recital live. Va fi o emisiune plina de distractie, muzica, jocuri haioase si se vor gati preparate delicioase.

La ora 20:00 va fi difuzata o editie speciala a emisiunii iUmor in care juratii vor fi surprinsi cu roast-uri facute de vedete publice din Romania. Invitati precum Irinel Columbeanu, Florin Ristei, Rodica Popescu Bitanescu, Irina Margareta Nistor si multi altii.

Luni, 30 noiembrie, vor fi difuzate editii speciale ale emisiunilor Observator (06:00-10:00) Neata, cu Razvan si Dani (10:00 – 13:00), Mireasa si Acces Direct. In serile de luni, marti si miercuri vor continua echipele bucatarilor, duelandu-se in emisiunea Chefi la Cutite.

Program special Antena 1 de 1 decembrie
Pe 30 noiembrie si 1 decembrie Radio ZU ofera ascultatorilor un concert sub numele de Marea Unire. La acest concert vor canta peste 30 de artisti, urmand sa fie difuzat si de Antena 1 in zilele de luni si marti, dupa emisiunea Chefi la Cutite.

Marti, 1 decembrie, Antena 1 sarbatoreste romaneste. Vom avea emisiuni speciale ale Observatorului iar de la ora 08:00 Razvan si Dani vor petrece romaneste cu invitatii lor, Vladut (bucatarul emisiunii) va gati preparate romanesti.

De la ora 14:00 Mirela Vaida va prezenta o editie speciala a emisiunii Acces Direct. Vor canta artisti precum Costantin Enceanu sau Mariana Ionescu Capitanescu. La ora 17:00 va incepe o editie speciala a emisiunii iUmor.

Asa arata programul special pregatit de Antena 1 timp de 3 zile speciale.
Posturile Antena sunt prezente in grilele de baza ale tuturor operatorilor autohtoni de cablu, DTH si IPTV.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.