Argo / Plan de rezerva – filme Warner TV
Fanii actritei Jennifer Lopez au ocazia sa urmareasca 2 filme de exceptie in care joaca actrita lor preferata. JLO le da intalnire fanilor sai pe 16 iulie, la Warner TV.

Plan de rezerva (2010) – 16 iulie, de la ora 18:25. Zoe (Jennifer Lopez) este o femeie frumoasa care nu a avut noroc in dragoste, toate relatiile ei au avut un final nefericit. Zoe a ajuns intr-un punct al vietii sale in care isi doreste cu ardoare un copil, neavand un partener in viata sa cu care sa isi intemeieze o familie. Zoe recurge la metoda de rezerva pentru a-si indeplini visul de a deveni mamica. Se decide sa faca inseminare artificiala.

La scurt timp dupa ce Zoe face inseminare artificiala, il intalneste pe Stan (Alex O’Loughlin) un barbat cu care simte ca ar putea intemeia familia mult visata.
Filmul Plan de rezerva are durata o ora si 44 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,3.

Selena (1997) – 16 iulie, ora 20:30. Filmul spune povestea cantaretei Selena Quintanilla (Jennifer Lopez). Selena a fost o cantareata de tejano foarte iubita in Statele Unite ale Americii si in Mexic. Din pacate, ascensiunea si succesul muzical al Selenei a fost unul scurt. Cantareata mexicana a fost ucisa in culmile gloriei sale muzicale de fondatoarea fan clubului sau Yolanda Saldivar care a impuscat-o pe Selena in 1995. Selena a murit la varsta de 23 de ani.
Selena are durata 2 ore si 7 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Argo / Plan de rezerva – filme Warner TV

Argo (2012) – 16 iulie, ora 23. Actiunea filmului  se petrece in Iran intre anii 1979-1981. In acea perioada, in Iran 6 americani au fost luati ostatici iar CIA il trimite pe agentul Tony Mendez (Ben Affleck) sa ii salveze.
Argo a castigat 3 trofee Oscar inclusiv trofeul pentru cel mai bun film al anului 2013.

In realizarea acestui film, Ben Affleck a avut o contributie importanta, fiind regizor, producator si actor in acest film.
Argo are durata 2 ore iar pe IMDb a obtinut nota 7,7.

Warner TV apartine companiei Warner Bros. Discovery, are licenta tematica – filme si seriale si se afla in grilele celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.