Seria istorica Victoria se vede pe Happy Channel
Happy Channel va difuza o serie istorica si biografica, Victoria (2016), care va descrie tineretea reginei Victoria, de la ascensiunea la tron avand varsta de 18 ani pana la casatoria sa cu printul Albert.

Rezumat serial Victoria
Nu este usor sa fii regina, tanara Victoria (Jenna Coleman) va invata acest lucru in timpul ascensiunii sale la tron la varsta de 18 ani dupa moartea unchiului sau in anul 1837. In primul rand, trebuie sa se impuna in fata mamei sale (Catherine Flemming) si a lui Sir John Conroy (Paul Rhys). Ulterior, isi supara supusii cand acestia afla ca a imprastiat zvonuri neadecvate despre doamna de onoare a mamei sale.
In serial vom vedea abordate subiecte precum casatoria, sarcina si multe aspecte ale clasei politice, culminand cu o tentativa de asasinare.

Scris si creat de Daisy Goodwin, care s-a inspirat din jurnalul reginei Victoria, serialul este produs de PBS Masterpiece (au produs si alte serii cunoscute precum Grantchester – 2014, Mizerabilii – 2018, Poldark – 2015) iar daca suntem fani Downton Abbey, acesta este un serial care merita urmarit.

Jenna-Louise Coleman interpreteaza rolul Victoriei, este cunoscuta si pentru rolurile avute in alte productii precum Room at the Top (2012), Captain America: The First Avenger (2011), Me Before You (2016).

Seria istorica Victoria se vede pe Happy Channel
Pe langa numele deja mentionate, in serial vom vedea si alti actori precum Adrian Schiller, Tommy Knight, Jordan Waller, Nell Hudson, Tom Hughes, Ferdinand Kingsley, Anna Wilson-Jones sau Daniela Holtz.

Serialul Victoria are un total de 25 de episoade distribuite in 3 sezoane (sezonul 1 – 2016-17, sezonul 2 – 2018, sezonul 3 – 2019) iar pe IMDB a obtinut o nota foarte buna, 8.2 din peste 22.100 de recenzii. A fost nominalizat pentru doua premii Primetime Emmy datorita coloanei sonore (pentru cea mai buna tema muzicala originala pentru generic, compusa de Martin Phips si cea mai buna muzica pentru un serial – compozitie originala dramatica (Martin Phips, Ruth Barrett si Natalie Holt)).

Happy Channel va difuza serialul Victoria din 10 ianuarie, de la ora 20:00.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. La Happy va avea mai multe episoade pentru ca ei taie din episodul original. La ei un episod este de o ora cu reclame. Difuzeaza seriale bune dar isi bat joc de ele.