Cine sunt vedetele ce participa la Dancing on Ice: Vis in doi?
Postul de televiziune Antena 1 a anuntat cele 9 vedete ce vor participa la emisiunea Dancing on Ice: Vis in doi. In acest material vom mentiona cine sunt aceste vedete.

Iulia Albu a marturisit ca acest proiect a ajutat-o sa isi depasasca teama de a se accidenta pe gheata sau ca ar putea sa se faca de rusine. Iulia Albu a mentionat ca acest proiect a invatat-o ce inseamna sa fie partener intr-o echipa si ce inseamna modestia. Iulia Albu este fashion editor si a mai colaborat cu posturile Kanal D si Pro TV.

Solista Sore spune ca proiectul Dancing on Ice: Vis in doi i-a implinit un vis din copilarie si anume sa danseze pe gheata. In copilarie, Sore se visa printesa ghetii. Ea promite sa dea totul alaturi de partenerul sau din competitie pentru a indeplini un vis.

Ruby spune despre acest proiect ii va solicita muschii si ca se simte ca intr-un film de actiune. Ruby spera sa reuseasca in acesta emisiune pentru a indeplini un vis. Interpreta a mai participat la diverse emisiuni de tip concurs si s-a descurcat foarte bine.

Carmen Grebenisan a declarat ca patinajul este ca mersul si ca este o bucurie cand observa progresele pe care le face. Emisiunea Dancing on Ice i-a dat sansa sa invete un sport pe care nu l-a mai practicat. Carmen Grebenisan a mai participat la emisiunea Asia Express.

Oase (Ionut Dongo) participa si el la aceasta emisiune. Oase descrie Dancing on Ice in trei cuvinte: durere, munca si distractie. Ionut Dongo sustine ca in cadrul primului antrenament mai mult a cazut decat a patinat. El a participat si a castigat emisiunea Asia Express.

Cosmin Natanticu (actor) spune ca este pentru prima data cand si-a pus patinele in picioare dar este entuziasmat sa indeplineasca un vis alaturi de partenera sa. Natanticu a participat la emisiunea Asia Express alaturi de sotia sa.

Jean Gavril (cantaret). Jean a declarat despre acest proiect ca este ceva extraordinar ce nu a mai simtit niciodata si ca este nerabdator sa dea totul pe gheata.

Chef Nicolai Tand, bucatarul emisiunii Neata, cu Razvan si Dani, spune despre emisiunea Dancing on Ice ca este un pariu pe care il face cu el si ca se bucura sa faca parte dintr-un asemenea proiect. Emisiunea l-a facut pe Nicolai sa descopere muschii pe care nu stia ca ii are si abia acum a descoperit febra musculara.

Catalin Cazacu recunoaste ca patinajul si dansul sunt cele mai mari provocari de pana acum din viata sa. Primele antrenamente au fost cele mai grele, unde a cazut de 23 de ori. Catalin Cazacu a participat la prima editie a emisiuni Exatlon, difuzata de postul Kanal D.

Postul de televiziune Antena 1 nu a anuntat cand va difuza emisiunea Dancing on Ice: Vis in doi insa vom anunta cand vom avea aceasta informatie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU