Net Framework pe Windows 8 si 8.1
Stim cu totii ca majoritatea softurilor care folosesc internetul (si nu numai) au nevoie de Net Framework si cum Windows Seven venea cu acesta caracteristica oferita de Microsoft instalata prestabilit nu prea i-am simtit importanta. Toate bune si frumoase insa la Windows 8 si 8.1 Net Framework trebuie instalat manual.

Pentru a fi instalat softul se descarca automat de pe serverul celor de la Microsoft. Gresala care multi o fac este faptul ca ei nu au Windows-ul cu licenta si astfel opresc update-urile. Practic, Net Framework se descarca prin update-uri iar incercarile repetate de instalare nu o sa aiba niciodata un efect daca instalarea update-urilor este dezactivata.

Pentru a instala Net Framework trebuie sa accesati Control Panel/ Programs/ Programs and features/ Turn Windows Features On or Off si de acolo alegeti Net Framework, versiunea de care aveti nevoie. Inainte de a face acest lucru trebuie sa activati descarcarea automata a update-urilor iar in services.msc functia Windows Update trebuie sa fie in starea ‘running‘.

Net Framework pe Windows 8 si 8.1

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.