Despre TSU.CO

TSU.CO este o rețea de socializare nou înființată, ce promite să le ofere utilizatorilor 90% din venitul ei. În acest caz, întreținerea rețelei se va realiza cu doar 10% din venit.

Utilizatorii vor primi bani în funcție de conținutul pe care îl vor posta pe rețeaua tsu.co prin intermediul conturilor personale. Deci, cu cât un articol va fi mai apreciat și mai redistribuit, cu atât va fi plătit mai bine. De exemplu, în cazul în care postezi un material foto, video sau text, acesta îți va aduce venituri în funcție de cât de mult va fi redistribuit și apreciat de către prieteni.

bani produsi de reteaua tsu

Din păcate, au mai existat astfel de proiecte, în care utilizatorul primește fonduri pentru activitate, unele chiar în țara noastră însă toate au dispărut la fel de repede cum au apărut. Același lucru este posibil să se întâmple și în cazul TSU.co. Odată cu dezvoltarea rețelei, și costul întreținerii acesteia va crește. Astfel, întreținerea cu doar 10% din venit face parte deja din categoria SF. De exemplu, Facebook investește zeci de milioane de euro doar în securitate. Nu mai vorbim de dezvoltarea platformei, extinderea și mărirea numărului de servere. TSU nu ar avea atâția bani dacă utilizatorii vor lua 90%. Rețeaua ar putea avea totuși succes în cazul în care utilizatorii ar primi un procentaj mult mai mic iar restul să fie distribuit acolo unde este nevoie.

Părți bune și părți rele

PĂRȚI BUNE

 • Fiind o rețea nouă, nu e prea populată iar acest lucru te poate ajuta să obții un url personalizat. De exemplu tsu.co/mihai
 • Rețeaua are un design plăcut iar funcțiile sunt destul de simple (user-friendly)
 • Așa cum spuneam mai sus, poți primi bani să postezi pe TSU
 • Îți poți crea rapid o comunitate
 • Poți alege pagini importante, cu nume căutate

PĂRȚI RELE

 • Lipsa de încredere
 • Datele personale (necesare la crearea contului) pot fi făcute public
 • Lipsa de activitate (deocamdată)

Update 19.08.2018: Platforma de socializare tsu s-a inchis in august 2016.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

13 COMENTARII

  • Buna Maria,

   Da, este o idee foarte interesanta, eu unul confirm veridicitatea site-ului doar ca nu stiu daca sumele respective se pot incasa si fiind in Romania. Poate ne dai tu de veste dupa ce incerci sa incasezi prima suma :).

 1. Salutare tuturor . Am observat ca se face mare tam tam pentru aceasta aplicatie TSU dar defapt este un gunoi de aplicatie Astazi al doilea acount am primit baned, fara sa postez poze ilicite sau cu tenta sex Cateva zile in urma cineva m-a invitat sa ma inregistrez, si am acceptat, insa ap postat ceva poze si am dat share la ce am vazut mai faine, insa am luat ban imediat, si i-am intrebat care este situatia, dar nu mai colaboreaza blocheaza emailul Astazi iar am intrat sa vad mai bine de ce se primeste ban, dupa ce am postat 4 poze foarte faine, mi-au dat iar ban si la al doilea acount. Asadar aviz la toti. Primiti ban foarte foarte rapid, mai ales cand veti avea bani mai multi in cont, fara discutie va da baned, si va invoca caci ati facut spam. Este un ***** De Aplicatie. Daca nu credeti, mergeti si va veti convinge. Stati departe de aceasta aplicatie, Salutare Dragi Romani

  • Salut!
   Poate ai încălcat condițiile lor. Sau poate clasa de ip-uri pe care o folosești e pe vreo listă neagră. Într-adevăr, se face mare tam-tam pentru rețeaua TSU însă tam-tam-ul îl fac utilizatorii care trimit multe invitații (spam) pentru a aduna bani în cont. Așa cum am zis și în articol, nu cred că această rețea e serioasă. E foarte posibil să baneze utilizatorii care reușesc să strângă ceva bani în cont pentru a scăpa de plată.

 2. O să vă trimit și eu cereri de prietenie pentru a testa mai bine rețeaua asta. M-aș înregistra prin linkurile voastre însă din păcate am deja cont.