Periuta de dinti electrica Oclean Air 2 si sterilizator S1
Desi cele doua dispozitive nu sunt lansate recent, in acest articol vom mentiona informatii despre doua produse produse pentru igiena orala oferite de Oclean, periuta de dinti electrica Oclean Air 2 si sterilizatorul anti-bacterian Oclean S1.

Periuta de dinti electrica Oclean Air 2 este o periuta cu un design elegant care ofera o experienta superioara in timpul periajului si o eficienta ridicata de curatare (cu 20% peste alte periute electrice) avand 40.000 de rotatii pe minut. Greutatea dispozitivului este de 95 de grame iar culorile disponibile sunt: Tulip White, Rose Pink, Iris Purple sau Dark Green.

Acest model are un singur buton care poate fi folosit si la schimbarea modului de periaj (se tine apasat timp de doua secunde). Asemenea modelului Oclean X Pro Elite, periuta Oclean Air 2 suporta incarcare rapida, incarcarea completa se realizeaza in doar 2.5 ore. In urma unei incarcari, bateria tine 40 de zile.

Datorita tehnologiei WhisperClean, Oclean Air 2 este silentioasa, nivelul de zgomot fiind pana in 45 dB.
Asemenea altor periute de dinti electrice Oclean, acest model este rezitent la apa conform standardului IPX7.

Acesta este clipul de prezentare al periutei Oclean Air 2:

Impreuna cu aceasta periuta electrica poate fi achizitionat sterilizatorul antibacterian Oclean S1, 2 in 1, dispozitivul functioneaza atat ca sterilizator cat si ca suport pentru periuta electrica. Sterilizarea UVC – LED ofera o rata de sterilizare impotriva bacteriilor de 99.99% si poate sustine 5 periute de dinti simultan, dintre care 3 periute pot fi sterilizate in acelasi timp iar doua pozitii sunt doar pentru stocare (putem folosi si alte modele de periute, nu doar Oclean).

Periuta de dinti electrica Oclean Air 2 si sterilizator S1
Sterilizatorul arata ca o lampa retro si poate fi achizitionat pe alb sau gri. Bateria acestui dispozitiv are capacitatea de 1000 mAh, se incarca in 2 ore si jumatate si tine 20 de zile.

Periuta de dinti electrica Oclean Air 2 si sterilizatorul Oclean S1 pot fi achizitionate de pe site-ul oficial Oclean.com. Pe site-ul oficial, pretul periutei Oclean Air 2 este 49.99$ insa folosind codul de reducere OC10, vom beneficia de o reducere de 10%. Un alt cupon oferit este pentru pachetul care contine periuta electrica Oclean Air 2, carcasa pentru calatorie si 3 capete pentru periuta electrica. Folosind cuponul de reducere OCLEANAIR2, vom avea o reducere de 14$ la acest pachet, pretul final fiind 40.99$.

Pretul sterilizatorului Oclean S1 este 29.99$ si putem utiliza codul de reducere OCS1 pentru 10% reducere. De asemenea, putem primi urmatoarele cadouri in functie de valoarea comenzii efectuate pe site-ul Oclean:

  • comenzi peste 99$: pereche gratuita de capete de periuta de dinti – model P1
  • comenzi peste 199$: sterilizator Oclean S1 gratuit
  • comenzi peste 299$: periuta de dinti electrica Oclean Z1

Pentru ambele produse, transportul in Romania este gratuit.
Daca ati folosit aceste produse, ce parere aveti despre ele?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. Ce are periuta asta in plus fata de una de la Philips, de exemplu? Pretul e asemanator asa ca trebuie sa fie si ceva in plus, ceva sa te faca sa cumperi.
    P.s. Ideea cu lampa imi place.

    • Se pot achizitiona tot de pe site-ul Oclean, eventual poti lua cateva capete inca de la prima comanda.
      In plus, se poate utiliza un sterilizator asemenea celui mentionat mai sus, in articol, in felul acesta poti extinde semnificativ durata de viata a capetelor.