Axis mundi / Pamantul ancestral – Netflix
Axis mundi (Cracow monsters / Krakowskie potwory)
, este un serial polonez de aventura si fantezie ce va fi disponibil luna aceasta pe Netflix.

Protagonista serialului este o studenta la medicina pe nume Alex ce intalneste un profesor misterios si grupul sau de studenti de elita. Ea este uimita cand descopera ca grupul face ceva diferit in scopuri stiintifice. Alex este implicata intr-un complot devine parte dintr-o lume cu monstri antici si deitati insetate de sange.

Din distributia serialului fac parte actorii Barbara Liberek (Jak zostalem gangsterem. Historia prawdziwa – 2019), Andrzej Chyra (In the Name Of – 2013, Schuld – 1999), Malgorzata Bela (Suspiria – 2018), Kaja Chan (Absentia – 2017), Magdalena Kolesnik (Sweat – 2020), Anna Paliga si altii.

Primul sezon al serialului Axis mundi are 8 episoade si va fi disponibil pe Netflix de vineri, 18 martie 2022. Acesta este unul dintre cele mai asteptate seriale poloneze de anul acesta.

Axis mundi / Pamantul ancestral – Netflix

Un alt serial ce va fi disponibil de luna aceasta pe Netflix este Pamantul ancestral (Soil / Grond – 2021), o comedie belgiana.

Omar Boulasmoum este vaduv si conduce o companie de repatriere. El se ocupa de asigurarile funerare si repatriaza marocani in tara de origine. Inainte de a pleca spre Mecca, Omar lasa afacerea pe mainile fiicei Nadia si a fiului Ishmael (cunoscut ca Smile).

Astfel, Omar spera sa isi convinga „fiul risipitor”, sa revina pe calea cea buna, desi el nu vrea sa aiba vreo legatura cu aceasta companie. Intre timp, Rachid si Nadia trebuie sa se ocupe de o familie care nu se poate hotari unde sa ingroape decedatul, aici sau in Maroc.

In acest serial vom vedea actorii Yassine Ouaich, Ward Kerremans (Penoza – 2010), Ahlaam Teghadouini, Saïd Boumazoughe (Gangsta – 2018), Ben Hamidou (Two Days, One Night – 2014, The Unknown Girl – 2016), Barbara Sarafian, Mehdi Lamrini (Agent Hamilton – 2020) si altii.

Serialul a fost lansat in Belgia in octombrie 2021 si va fi disponibil pe Netflix de joi, 17 martie. Primul sezon are 8 episoade insa nu exista informatii daca vom vedea si sezonul 2.
Pe IMDb are nota 7.4 din 303 recenzii.

800 de metri (800 meters) este o miniserie documentara spaniola despre atacurile teroriste din 17 august 2017, aceasta productie va arata cum au fost realizate de doi tineri integrati in societatea spaniola.
Aceasta miniserie are 3 parti si va fi disponibila pe Netflix din 25 martie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.