Pro Gold difuzeaza Un celibatar invins
Pro Gold difuzeaza de astazi telenovela Un celibatar invins (Soltero con hijas – 2019) cu Gabriel Soto in rolul principal. Aceasta productie a mai fost difuzata in Romania in 2020 de Acasa (fostul Pro 2).

Rezumat serial Un celibatar invins
Serialul se desfasoara in exoticul port din Acapulco si spune povestea romantica a lui Nicolás Contreras (Gabriel Soto) si Victoria Robles (Vanessa Guzmán), doua persoane ce provin din lumi diferite si care vor avea parte de o dragoste sincera care va schimba totul.

Nicolás este un burlac afemeiat, fara responsabilitati, dependent de distractie si femei. Victoria este spontana, lucreaza ca psihiatru si este aproape sa se casatoreasca impreuna cu Mauricio Mijares (Mauricio Aspe), pana cand el rupe logodna, distrugand visul Victoriei de a-si intemeia o familie.

Datorita soartei, Nico si Victoria se intalnesc din greseala in diverse locuri si isi incep relatia cu stangul din cauza unor neintelegeri. Stilul de viata al lui Nicolás este schimbat total atunci cand sora sa Cristina si cumnatul sau, Antonio, isi pierd viata intr-un accident rutier, lasand 3 orfane: Camila, Alexa si Sofia.

Gabriel Soto este cunoscut pentru rolurile avute in Perla, cararile iubirii – 2002 sau Cealalta familie a sotului meu – 2017. In serial vom vedea si alti actori precum Vanessa Guzmán, Pablo Montero (Imbratisari patimase – 2000, Focul iubirii – 2008), Mauricio Aspe (Lasa-ma sa zbor – 2017), Juan Vidal (a avut si el roluri sin Cealalta familie a sotului meu si Lasa-ma sa zbor), René Strickler (Iubire tarzie – 2005, Ingerul noptii – 2003) si altii.

Pro Gold difuzeaza Un celibatar invins

Telenovela Un celibatar invins are 87 de episoade iar pe IMDb a obtinut nota 7.4 din 29 de recenzii. Pro Gold va difuza aceasta productie de astazi, de la ora 16:00, in locul unei alte telenovele, Dragoste de garda. Se va putea vedea zilnic, de la aceeasi ora.

In tara natala, a fost difuzat de Las Estrellas.
Reamintim ca Pro Gold a inceput recent difuzarea telenovelei Fetele din Tierra Blanca.
Voi ce parere aveti despre ultimele productii difuzate de Pro Gold?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU