Sport Extra va intra in grila Focus Sat
Televiziunea sportiva Sport Extra va fi disponibila in curand in grila de programe Focus Sat, conform comunicatului remis de reprezentantii Focus Sat catre media-max.ro.

Focus Sat a prezentat astazi noile pachete de televiziune prin satelit Acces (pachetele sunt deja disponibile si pe site) iar in acelasi comunicat a fost confirmata introducerea de noi posturi in grila si anume Kanal D HD, CNBC, Sport Extra si Vixen. O parte din posturi au intrat deja in grila, dupa cum urmeaza:

  • Kanal D HD – disponibil in pachetul Acces
  • CNBC – disponibil in pachetul Acces
  • Vixen – a fost introdus recent in grila ca test insa a fost scos in aceeasi zi, programul va fi disponibil in pachetul Acces Max si in extraoptiunea Adult
  • Sport Extra – va fi disponibil in pachetul Acces iar pentru clientii vechi va putea fi receptionat in pachetul de baza Familia

Sport Extra va intra in grila Focus Sat

Astazi a aparut un test in grila Focus Sat pe decodoarele proprii, pe frecventa 11996V 28000, probabil Sport Extra va fi disponibil pe aceasta frecventa.

Sport Extra TV este disponibil si in grila Telekom DTH iar pe cablu se poate receptiona in format HD in retelele Digi, Vodafone si Telekom. Sport Extra este o televiziune sportiva relativ noua, fiind lansata la inceputul anului trecut. In prima faza a intrat doar in reteaua Telekom. Pe acest post putem viziona sporturi de contact, motorsport, esports si altele.

Focus Sat a venit cu diverse noutati de la preluarea companiei de catre grupul M7, printre cele mai mari noutati fiind lansarea platformei online Focus Sat care deja are o baza de clienti semnificativa. Pe aceasta platforma online pot fi vizionate atat posturi live cat si continut on-demand. Abonatii DTH Focus Sat au acces gratuit la platforma online iar daca nu suntem abonati Focus Sat, ne putem abona la unul dintre pachetele online Play TV sau Play TV Extra.

Vom actualiza acest articol atunci cand Sport Extra va fi disponibil in grila Focus Sat.
Voi ce parere aveti despre ultimele posturi adaugate in grila Focus Sat? Lasati un comentariu mai jos.

Update 15.06.2021: Sport Extra a intrat in grila Focus Sat pe pozitia 83;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII

  1. A fost reintrodus, si postul Vixen HD pe poziția 304.De asemenea au apărut în lista de programe Test1,Test2,Test3,Test4,Test5 nu se știe încă despre ce posturi ar fi vorba având în vedere că nu au imagine,si sunet. Două dintre ele însă au pista audio UND.Habar nu am ce limba mai e și asta.

  2. Foarte bine sa între cât mai multe posturi în limba română. De aceea se numește Focus Sat România. Sunt satul sa am în grilele operatorilor de cablu, iptv și dth românești posturi străine. Cine suferă de posturi străine, un kit dth sau pe cablu costă vreo 200 lei și prinde posturi străine cu sutele, chiar miile. M-am saturat sa am grila încărcată cu toate rahaturile străine neumblate in limba romana

    • Atâta timp cât sunt într-un pachet separat nu ar trebui să te deranjeze chiar dacă am vorbi de mai mult de 50 de posturi.Fiind codate nu ar trebui să te deranjeze. Mă gândesc că te referi în special la posturile ce se afla in pachetul Pannonia însă dă-mi voie să îți spun că dacă consideri că ocupă locul liber pe frecvențele de pe care emit cei de la Focussat atunci ar trebui să ști că toate acele posturi sunt preluate prin simulcrypt de la Direct One. Direct One din Ungaria fiind un operator Dth care de asemenea aparține de Canal +.Având în vedere că posturile sunt introduse în pachetul Pannonia prin simulcrypt în viitor mai pot fi introduse, și alte posturi.