Culoarul mortii / Kickboxer – filme AMC
Postul de televiziune AMC anunta ca va difuza o serie de filme interesante ce merita vazute macar o data. In luna noiembrie vor fi difuzate filme de toate genurile, de la actiune, comedie, pana la filme de groaza. Vor fi difuzate filme premiate cu mari actori in distributie. Asadar, toata luna noiembrie, iubitorii de filme bune pot sta cu TV-ul numai pe AMC.

The Green Mile / Culoarul mortii (1999). Actiunea filmului Culoarul mortii se petrece in 1935, cand in Statele Unite ale Americii diferiti criminali erau condamnati la moarte cu scaunul electric. Paul Edgecomb (Tom Hanks, nominalizat la un premiu Oscar cu acest rol) dezvolta o prietenie neobisnuita cu un condamnat la moarte care avea puteri paranormale.

Paul este seful gardienilor unei inchisori, el devine prieten cu John Coffey (Michael Clarke Duncan), un om masiv si inalt care a fost condamnat la moarte pentru ca a omorat doua fetite intr-un mod brutal. Cu toate ca este un om masiv, John are o fire blanda si este inzestrat cu puteri paranormale. Comportamentul lui John in inchisoare trezeste in Paul indoieli in privinta vinovatiei lui John.
Filmul Culoarul mortii are durata de 3 ore si 9 minute, pe IMDb a obtinut nota 8,6.

The Passion of the Christ / Patimile lui Hristos (2004) – 6 noiembrie, ora 22. Acest film prezinta ultimele 12 ore ale lui Iisus petrecute de acesta pe Pamant. In acest film a jucat si actrita Maia Morgenstem.
Filmul Patimile lui Hristos are durata de 2 ore si 7 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Culoarul mortii / Kickboxer – filme AMC

Kickboxer (1999) – 10 noiembrie, ora 20:05 . Eric Sloan (Dennis Alexio) este campionul Statelor Unite la Kickboxing. Eric ramane paralizat dupa ce intr-o lupta nedreapta cu un luptator thailandez primeste o lovitura ilegala.

Kurt Sloan (Jean-Claude Van Damme) este fratele lui Eric. Kurt doreste sa isi razbune fratele. Filmul Kickboxer are durata de o ora si 37 de minute, pe IMDb a primit nota 6,4.

Assassins / Asasinii (1995) – 13 noiembrie, ora 22. Robert Rath (Sylvester Stallone) este un veteran de razboi care are o slujba mai neobisnuita, este asasin platit. Robert primeste misiunea sa o ucida pe Electra (Julianne Moore). Fara sa isi dea seama, Robert se indragosteste de Electra si decide sa nu o mai omoare. Insa, din pacate, pe urmele lui Electra se afla un al doilea asasin mai tanar pe nume Miguel Bain (Antonio Banderas). Filmul Asasinii are durata de doua ore si 13 minute, pe IMDb a primit nota 6,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.