Vedeta Populara – sezonul 7 la TVR 1
Emisiunea Vedeta Populara revine in grila postului TVR 1 din 7 noiembrie, de la ora 21. Emisiunea a ajuns la sezonul cu numarul 7 si este prezentata de Iuliana Tudor.

Odata cu inceperea noului sezon, prezentatoarea emisiunii spera ca fiecare editie sa ii faca pe privitori sa uite de problemele lor cotidiene. Emisiunea Vedeta Populara promoveaza tineri interpreti de muzica populara din toate zonele Romaniei.

Sezonul 7 nu va aduce nicio modificare, concurentii vor fi acompaniati de orchestre, componenta juriului este aceeasi: Grigore Lese (unul dintre cei mai reprezentativi interpreti de muzica populara autentica), Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Bogdan Mihai Simion (unul dintre cei mai tineri cobzari), Elise Stan (realizator tvr).

Prezentatoarea Iuliana Tudor este ajutata de 2 actori co-prezentatori: Lucian Ghimisi si Dan Clucinschi. Cei 2 actori vor sta in spate alaturi de concurentii emisiunii si ii vor ajuta sa scape de emotii. Concurentii vor trece prin 3 probe.

Vedeta Populara – sezonul 7 la TVR 1

Filmarile sezonului 7 se desfasoara in conditii speciale din cauza restrictiilor sanitare. Preselectiile emisiunii Vedeta Populara (sezonul 7) s-au desfasurat in 5 orase: Craiova, Sibiu, Baia Mare, Suceava si Bucuresti.

In acest an, Televiziunea Romana implineste 65 de ani de la lansare. Cu aceasta ocazie, posturile TVR au inceput sa difuzeze documentare. Aceste documentare se vor difuza in fiecare zi, timp de 65 de zile sub numele de Noi suntem TVR. Documentarele prezinta oamenii care lucreaza in TVR de la inceputul televiziunii pana in prezent, inclusiv angajatii din spatele camerelor.

In aceasta perioada, posturile TVR difuzeaza o alta serie de mini-documentare despre Patrimoniul Romaniei. Aceste productii sunt facute in colaborare cu UNESCO. Mini-documentarele se numesc 2×65. In cadrul acestor productii, realizatorii si prezintatorii posturilor TVR vor prezenta 65 de monumente din patrimoniul UNESCO, printre acestea putem mentiona: biserici din Moldova, sate cu biserici fortificate din Transilvania, Cetatile Dacice din Muntii Orastiei, biserici de lemn din Maramures si altele.

Mini-documentarele sunt difuzate pe posturile TVR din 25 octombrie, in fiecare zi, de luni pana duminica, de la orele 19:30, sambata de la ora 13:45 si duminica de la 17:55. Durata acestor documentare va fi de 5 minute iar in perioada difuzarii acestora, siglele posturilor TVR sunt schimbate alternativ cu sigla TVR 65.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU