Alaska salbatica – serii National Geographic Wild
In acest material vom detalia cele mai interesante documentare ce vor fi difuzate in luna iunie pe posturile National Geographic si National Geographic Wild.

National Geographic
Supravietuitorul: Evadare din Amazon – miercurea, de la ora 23, din 1 iunie. In acest documentar vom vedea cum Hazen Audel va traversa Amazonul 800 de kilometri folosind doar elementele de baza pentru supravituire. Hazen va trece prin diverse pericole climatice sau medii de pamant. Hazen face aceasta aventura aproape de venirea timpului ploios. Supravietuitorul trebuie sa ajunga pe coasta Atlanticului inainte sa fie prins de inundatii.

La pescuit de ton – din 4 iunie, in fiecare sambata, de la ora 18. In acest documentar vom vedea o infruntare inte pescari si navele lor in incercarea de a gasi cel mai mare ton rosu.

Construirea Viitorului – din 14 iunie, in fiecare marti, la ora 21. Acest documentar le arata telespectatorilor cum se pot construi cladiri intr-un mod etic si durabil din cauza incalzirii globale si a scaderii resurselor naturale. Oriunde sunt construite cladirile ecologice, spatii izolate, private, profesionale sau in centrul oraselor,ele se reinventeaza in mod constant.

Documentarul Construirea Viitorului raspunde la cateva intrebari interesante cum ar fi: cum sa construim arhitecturi care sunt practice si revolutionare?; ce solutii pot fi puse in practica pentru ca aceste cladiri sa fie prietenoase cu mediul si confortabile?

Prin acest documentar, inovatorii constructiilor ecologice vor sa impartasasca solutiile lor cu cat mai multi oameni. In acest documentar vom vedea constructii prietenoase cu mediul aflate in cele mai interesante si unice zone din lume.

Explorer: Cea mai adanca pestera – in fiecare duminica, de la ora 22, din 19 iunie.  Speologul Bill Stone, alaturi de echipa sa, vor explora pestera Cheven din Oaxaca, Mexic, pentru a vedea daca aceasta pestera poate fi declarata oficial drept cea mai adanca pestera din lume.

Megastructuri: Spargatorul de gheata – din 28 iunie, in fiecare marti, de la ora 22. Acest documentar ne va arata cum se face cel mai interesant spargator de gheata din lume, atat ca nava de explorare polara dar si ca laborator stiintific.

Alaska salbatica – serii National Geographic Wild

National Geographic Wild
Alaska salbatica – in fiecare duminica, de la ora 19. Acest serial documentar ne va arata fauna salbatica din Alaska. Aceasta peninsula ofera un habitat important pentru pesti, pasari, mamifere si reptile.

Iata care sunt cele 4 episoade ale serialului documentar Alaska salbatica: Alaska: Viata Salbatica, Salvatori in Alaska: Capcana, Salvatori in Alaska: Increderea, Alaska: Mari si mici.

Saptamana Oceanului – in saptamana 6-11 iunie, postul de televiziune National Geographic Wild va difuza documentare dedicate lumei acvatice. Pe 8 iunie este Ziua Internationala a Oceanelor. Programul Saptamana Oceanului va fi difuzat din 6 pana pe 11 iunie, de la ora 19.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.