Cum dezactivăm redarea automată a videoclipurilor pe Facebook?
De câteva zile Facebook a implementat o nouă funcție, mai precis o funcție ce face ca videoclipurile distribuite pe wall să fie redate automat la rularea scroll-ului. Același lucru se întâmplă și pe aplicația pentru mobil. Pentru unii dintre utilizatori această funcție este benefică însă pentru marea majoritate este destul de enervant ca atunci când rulează scroll-ul să înceapă toate clipurile să urle.

Cum dezactivăm redarea automată a videoclipurilor pe Facebook?

Ei bine, pentru a dezactiva această funcție trebuie să vă logați în cont, să mergeți la settings (setări) și apoi la video (videos). Odată ajuns la video trebuie doar să dezactivăm redarea automată, exact ca în imaginea de mai jos.

dezactivarea redarii automate a videoclipurilor pe facebook

Așa cum au făcut și cu pagina web, cei de la Facebook au implementat această funcție și pe aplicația pentru smartphone. Problema cea mai mare e atunci când folosim o conexiune bazată pe date ce pot genera un cost suplimentar. Pentru a rezolva această problemă în aplicație există opțiunea de a seta videoclipurile să redea automat doar atunci când telefonul folosește o conexiune wi-fi, sau se pot seta să nu redea automat decât la comanda utilizatorului.

Pentru a dezactiva redarea automată a videoclipurilor pe aplicația ”Facebook” trebuie să mergem la setări, apoi la setări generale selectăm „Video Auto-play” și alegem opțiunea „Off”, exact ca în imaginile de mai jos.

dezactivare redare automata a videoclipurilor pe facebook pe aplicatia de mobildezactivare redare automata a videoclipurilor pe facebook pe aplicatia de mobil 2

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.