Clubul Istanbul – sezonul 2 Netflix
Clubul Istanbul (The Club / Kulüp) este unul dintre cele mai noi seriale turcesti si este disponibil in prezent pe Netflix. A fost lansat pe 5 noiembrie 2021 si a primit deja recenzii foarte bune din partea fanilor serialelor turcesti si nu numai.

Actiunea serialului istoric se desfasoara in anii 1950 in Istanbul acolo unde Matilda, o croitoreasa, se angajeaza intr-un club de noapte. Desi Matilda se angajeaza in club pentru a crea o legatura cu fiica sa, viata din club o schimba si o face sa se indoiasca de propriile principii.

In plus, ea constata ca ideologia sa este diferita fata de cea a colegilor sai, intra in conflict frecvent cu ei, creand obstacole pe care va trebui sa le depaseasca.

Primul sezon al serialului Clubul Istanbul are 6 episoade iar fiecare episod are aproximativ 50 de minute. Pe IMDb, serialul a obtinut o nota foarte buna, 8.2 din aproximativ 2.000 de recenzii.

Actiunea serialului a fost gandita sa se desfasoare pe parcursul a doua sezoane, iar sezonul 2 este deja in carti. Conform ultimelor informatii pe acest subiect, sezonul 2 al serialului Clubul Istanbul ar urma sa aiba 5 episoade.

Clubul Istanbul – sezonul 2 Netflix

Nu a fost confirmata inca data lansarii sezonului 2 insa noile episoade ar putea fi adaugate pe Netflix, cel mai probabil, la mijlocul anului 2022. Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii sigure despre data lansarii sezonului 2.

Majoritatea actorilor din sezonul 1 sunt asteptati sa aiba roluri si in sezonul 2, printre care ii putem mentiona pe Gökçe Bahadir, Baris Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Metin Akdülger, Ilker Kilic sau Firat Tanis.

Primul sezon se desfasoara pe tema relatiei mama-fiica dintre Matilda si Rasel insa se termina putin trist atunci cand Rasel o paraseste pe Matilda si pleaca spre Israel impreuna cu Mordo. In sezonul 2 am putea vedea cum va face fata Matilda plecarii lui Rasel insa am putea vedea si ce se intampla in Israel intre Rasel si Mordo.

Daca ati urmarit acest serial, ce parere aveti de Clubul Istanbul? Sunteti interesati si de sezonul 2?

Update 19.12.2021: Sezonul 2 al serialului turcesc Clubul Istanbul va fi adaugat de Netflix din 6 ianuarie 2022;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU