Oclean W10 – Un nou irigator bucal.
In trecut, am mai scris cateva review-uri ale produselor marca Oclean. Desi am vorbit pana acum doar despre periute de dinti, in acest articol vom expune un irigator bucal.

Oclean este o companie ce produce si vinde produse dedicate igenei orale. Marea majoritate a produselor lor sunt produse smart, ce se pot integra cu aplicatia dedicata si ii permit utilizatorului sa-si monitorizeze mai multe date despre igena orala.

Oclean W10 este un irigator bucal ce are un rezervor pentru apa detasabil de 200 ml, ce foloseste tehnologia impulsurilor si vine si cu un design interesant (are atasat o curea din silicon antiderapanta).

Produsul exista in doua variante: verde si roz.

Continutul pachetului: 

In pachetul produsului Oclean W10 regasim irigatorul bucal, patru duze schimbabile (utile pentru patru scenarii diferite), un cablu de incarcare si manualul de utilizare.

Oclean W10 are un jet puternic de apa de 0.6 mm pe care o transmite cu 1400 de impulsuri pe minut, avand o putere mare de curatare, asemenea unor produse mai scumpe. Produsul este ideal pentru a obtine o curatare intradentara mult mai intensa si pentru a ne putea bucura in acelasi timp de o igena orala perfecta, fara prea multe batai de cap.

Si curatarea produsului este foarte usoara avand in vedere ca acesta este rezistent la apa iar rezervorul si duzele acestuia sunt detasabile.
Bateria se incarca in 4 ore iar incarcarea se face printr-un port usb type C, pe care-l regasim in pachet.

oclean w10

Aparatul devine si mai util/important atunci cand detineti aparat dentar. Curatarea dintilor devine mult mai usoara.

Folosire si functii:

Irigatorul are 5 moduri de irigare orala, de la cel mai usor (ce are grija de gingii), pana la cel mai puternic (ce curata foarte bine). In plus, el vine si cu o functie de memento ce ofera informatii despre volumul de apa ramasa in rezervor.

Review-urile utilizatorilor: 

In urma achizitiei acestui utilizator bucal nu au intarziat sa apara recenziile pe site-urile de profil. Produsul a primit pana in prezent nota 4.8 din 5.
Produsul pare sa fie destul de complex si poate fi oferit drept cadou.

Oclean W10 se poate achizitiona la pretul $59.99 dolari iar transportul este gratuit in toata lumea. Garantia acestuia se intinde pe o perioada de 2 ani. 

Voi folositi/ati folosit astfel de produse pentru igena orala? Nu ezitati sa va postati parerea in campul de comentarii dedicat de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.