Cum platesti factura si cum reincarci online la Telekom din strainatate?

Daca ne aflam in afara tarii, fie plecati in concediu, fie ca ne-am stabilit in strainatate, in cazul in care avem servicii Telekom in tara este important sa stim care este cea mai rapida modalitate de plata a facturilor online si de reincarcare online a cartelei prepay.

Cum platim factura Telekom din strainatate?
Pentru a achita facturile Telekom din afara tarii trebuie sa accesam site-ul Telekom, avem nevoie de codul de client si suma pe care dorim sa o achitam. Plata se inregistreaza imediat online fara sa fie nevoie sa mai efectuam alte operatiuni, fara sa fie nevoie sa cream un cont online sau sa introducem alte informatii. Este una din cele mai usoare modalitati de plata alte operatorilor de telecomunicatii din Romania.

Cum activam factura electronica Telekom?
Pentru activarea facturii electronice Telekom (vom primi factura pe o adresa e-mail) trebuie sa ne cream un cont in sectiunea My Account pe site-ul Telekom trebuie sa urmam acesti pasi:

 • Servicii fixe – Factura – Alege Factura Electronica – introducem adresa e-mail pe care dorim sa primim facturile – Confirm
 • Servicii mobile – Factura Mea – Facturile Mele – Alege Factura Electronica – introducem adresa e-mail pe care dorim sa primim facturile – Confirm

Prin activarea facturii electronice (online) avem urmatoarele beneficii:

 • avem situatie actualizata in timp real a ultimelor 6 facturi, in orice moment;
 • avem o situatie actualizata a platilor in timp real;
 • primim notificare prin sms sau e-mail cand se emite o factura;
 • avem acces la desfasuratorul de telefonie (factura detaliata);
 • salvam natura: prin activarea facturii electronice nu mai primim facturi acasa in format fizic;

Cum reincarcam cartela prepay Telekom online?

Putem reincarca o cartela prepay Telekom online pe site-ul Telekom avand doar numarul de telefon Telekom pe care dorim sa-l reincarcam cu credit.

La reincarcarea online cu minim 5 euro avem urmatoarele benficii:

 • 1 GB trafic de date la prima reincarcare;
 • 1.5 GB trafic de date la a doua reincarcare;
 • 2 GB trafic de date la urmatoarele reincarcari;
 • 50 minute + 50 SMS-uri in retelele Telekom Romania;

Cum platesti factura si cum reincarci online la Telekom din strainatate?

Online totul este mai simplu si se vor efectua din ce in ce mai multe operatiuni online cu diverse avantaje, de aceea plata facturii si reincarcarile cartelelor preplatite online sunt operationi esentiale pe care le putem efectua rapid si eficient.

Daca aveti nelamuriri sau intampinati probleme cu platile sau reincarcarile online, lasati un comentariu.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

89 COMENTARII

 1. Nu pot să plătesc factura Telekom tv prin satelit, eu fiind în străinătate. Urmez toți pașii,scriu toate datele pe care mi le cereți în legătură cu cardul și apoi ca să autorizes tranzacția îmi spune ți că o să primesc un sms cu un cod de 6 cifre pe care trebuie să î l introduc în aceea căsuță….Păi unde primesc eu sms-ul dacă eu nu mai am numărul de tlf Telekom de doi ani, eu sunt în Spania de doi ani și asta este a nu știu câtă oară când am probleme la plata facturii online. Era atât de necesar acel cod…..

 2. Telefonul 0766 121 234 pentru Relatii cu Clientii al Telekomului e o bataie de joc ! Dupa completarea cerintelor robotului,ajungi la un punct in care nu ti se mai raspunde nimic,comunicarea intrerupanduse.Daca te duci la oficiul Telekomului sa ceri informatii,nu aflii nimic dela ei ; obtii doar telefonul de mai sus.

  • E posibil sa aiba un numar mare de apeluri si de aceea sa apara probleme in IVR. Eu cand am sunat la Telekom, urmand pasii mentionati de robot, mi s-a facut transfer catre un operator.
   Eventual poti face o sesizare online pe site-ul Telekom sau din aplicatia MyAccount.

 3. Buna ,ziua ! Eu vreau sa -mi incarca cartela pre play din aplicația my account si nu reușesc, pana acum am reușit, iar la începutul lunii ianuarie la fel de greu am reușit sa platesc abonamentul ,după 3 zile de încercări.

 4. Nu am primit factura Telekom luna Octombrie.In schimb am prmit un telefon ca nu am platit.Daca nu am primit factura acasa . Cu ce sa platesc?Eu nu am fost niciodata restant.Adresa mea este ;*** Mihail ****.

  • Acest site nu reprezinta Telekom ofera doar informatii. Puteti suna la Relatii Clientii sa va spuna suma pe care o aveti de plata si codul client , platiti ori cu o factura veche sau intr-un magazin Telekom.

  • Noi nu suntem de la Telekom.
   Sunati la relatii cu clientii Telekom sa verifice de ce nu primiti facturile pe mail.
   Tot la ei puteti solicita o copie a ultimei facturi emise.

  • Aveti cont facut pe siteul Telekom.ro? Daca da ar trebui sa primiti factura electronica pe adresa de e-mail. Daca aveti cont pe site si tot nu primiti factura atunci luati legatura cu cei de la Telekom pe Facebook Telekom Romania.

 5. Buna ziua ,sant in spania ,si vreau sa mi platesc factura la tele,dar de ieri incerc si nu pot.daca ma puteti ajuta ,!?ptr ca de ieri este suspendat! Eu transferencia nu pot face ,ca banciile sant inchise,vreau sa platesc cu cardul …multumesc

 6. Ma numesc Andreea , nr telefon 0**** , locuiesc in Anglia si am televiziune de la telekom.
  Pentru acest serviciu imi plateste mama factura in Romania la un ghiseu Telekon in baza unei chitante din luna precedenta . Acum in perioada pandemiei nu gasesc punct telekom sa fac plata la ghiseu . Mama vrea sa mi faca plata online dar nu am decat codul de abonat RO********in baza caruia nu poate sa acceseze plata online. Va rog sa ma ajuati cu un cod de client ca sa mi pot indeplini obligatia de plata aferenta lunii aprilie/20 online

 7. Vreau sa platesc factura telecom on line nu stiu cod client de aceea nu o pot plati
  Va rog sa-mi scrieti codul client ca sa pot plati factura la telecom.Am 82 ani si nu ies din casa.CNP 2******** seria *******
  Am incercat sa-mi fac My Acount nu am reusit.La tel. robotul vorbeste f.incet (ca sonoritate ) si f.repede.Va rog sa ma ajutati.Multumesc

  • Noi nu suntem de la Telekom.
   Nu aveti alta varianta decat la relatii cu clientii Telekom sau configurand un cont MyAccount Telekom. Rugati pe cineva sa va ajute cu una din aceste variante.

  • Pentru a achita facturile Telekom din afara tarii trebuie sa accesam site-ul Telekom, avem nevoie de codul de client si suma pe care dorim sa o achitam.

 8. Cum pot sa obțin codul online, sunt plecat din tara și am uitat sa activez roaming și acuma nu am semnal deloc. Am încercat toate variantele și nu merge decât daca îmi fac cont dar îmi cere codul de abonat și nu am la mine nici o factura. Cum sa procedez?

    • Se poate face plata in unul din urmatoarele conturi:

     Alpha Bank RO46 BUCU 0134 9308 2511 RO02
     BCR RO51 RNCB 0080 0029 7151 0001
     BRD Group Société Générale RO76 BRDE 450S V052 8310 4500
     Banca Transilvania RO21 BTRL 0450 1601 8560 28XX
     CEC Bank RO20 CECE B312 N4RO N207 5487
     CITIBANK RO29 CITI 0000 0007 7777 7777
     Banca Centrală Cooperatistă CREDITCOOP RO10 CRCO X410 0410 0002 2041
     First Bank RO89 PIRB 4228 7058 3100 2000
     GarantiBank RO82 UGBI 0000 5120 0093 4RON
     ING Bank RO77 INGB 0001 0000 0000 0123
     Intesa Sanpaolo Bank RO97 WBAN 2511 0004 4950 0037
     OTP Bank RO48 OTPV 1120 0061 0185 RO02
     Raiffeisen Bank RO10 RZBR 0000 0600 0653 7916
     UniCredit Bank RO24 BACX 0000 0000 0003 1313

     • Nu cred ca cei de la Telekom au conturi euro in care se poate face plata, doar in RON, cel putin nu au disponibil pe site-ul lor un astfel de cont. Luati legatura cu cei de la Telekom la numarul +40214041234 pentru confirmare.

  • Nu sunt sigur ca este posibil sa contractati serviciile de la distanta insa puteti incerca, dati un telefon la +40214041234 si intrebati sau completati formularul de pe site-ul Telekom daca va este mai usor.

  • Pentru a achita factura Telekom online aveti nevoie de codul de client, il puteti obtine de la serviciul de relatii cu clientii Telekom iar ulterior urmati pasii descrisi in articol pentru a plati factura online.

  • Puteti sa platiti cu orice card Visa/Mastercard, indiferent ca aveti in lei/euro sau alta moneda banca face conversia din moneda respectiva din euro in lei. Urmati linkul din articol si puteti plati in cativa pasi, fara comision.

 9. Buna ziua,
  Fratele meu a avut acum ceva ani abonament telefonie mobila la d-voastra si se pare ca factura nu a fost achitata. Cum pot afla date despre factura si daca o pot plati din Franta?

 10. Buna ziua ! Am nr. telefon : 021*******, primesc factura de plata prin e-mail, am primit-o pe 06.05.2018 dar nu o pot deschide din mailul dvs, cum o deschideam pana acum. Am incercat sa va contactez telefonic dar este imposibil sa iau legatura cu un reprezentant de la Telekom. Este foarte important pentru mine sa am factura sa o pot plati si sa o pt pune in arhiva personala. Multumesc !

  • Buna ziua, noi nu reprezentam compania Telekom, doar oferim informatii in limita posibilitatilor. Ce se intampla cand incercati sa deschideti factura, ce eroare va apare?

 11. Buna ziua, am sunat la serviul relatii clienti Telekom pentru confirmare plata si nu am primit acces pentru a initia apeluri
  Abonat Mirela S., confirmarea platii de 125 lei a fost primita prin sms la ora 14.30 si de atunci incerc sa confirm la 1234 plata, am introdus datele solicitate dar fara a putea apoi initia apeluri telefonice

   • am facut acest lucru
    din pacate nu am reusit sa iau legatura cu un operator
    am confirmat plata la 1234 si nu am primit acces
    multumesc!

    • Este posibil sa fie nevoie sa asteptati o perioada pana se face reconectarea serviciilor, nu se face instant. Va recomand sa mai asteptati astazi pentru a se reconecta telefonia mobila, avand in vedere ca ati facut confirmarea platii.

  • Pentru a plati factura Telekom online din afara tarii trebuie sa accesezi linkul de mai sus.
   Ai nevoie doar de codul de client si de suma pe care doresti sa o achiti si un card cu care sa platesti online.

  • Buna ziua,
   Mai sus gasiti linkul necesar pentru reincarcarea unei cartele prepay Telekom, este cea mai rapida, usoara si avantajoasa modalitate de reincarcare.
   In plus, puteti beneficia de bonusuri disponibile exclusiv online in caz ca reincarcati online.