Cum platesti factura si cum reincarci online la Telekom din strainatate?

Daca ne aflam in afara tarii, fie plecati in concediu, fie ca ne-am stabilit in strainatate, in cazul in care avem servicii Telekom in tara este important sa stim care este cea mai rapida modalitate de plata a facturilor online si de reincarcare online a cartelei prepay.

Cum platim factura Telekom din strainatate?

Pentru a achita facturile Telekom din afara tarii trebuie sa accesam acest LINK , avem nevoie de codul de client si suma pe care dorim sa o achitam. Plata se inregistreaza imediat online fara sa fie nevoie sa mai efectuam alte operatiuni, fara sa fie nevoie sa cream un cont online sau sa introducem alte informatii. Este una din cele mai usoare modalitati de plata alte operatorilor de telecomunicatii din Romania.

Cum activam factura electronica Telekom?

Pentru activarea facturii electronice Telekom (vom primi factura pe o adresa e-mail) trebuie sa ne cream un cont in sectiunea My Account pe site-ul Telekom trebuie sa urmam acesti pasi:

 • Servicii fixe – Factura – Alege Factura Electronica – introducem adresa e-mail pe care dorim sa primim facturile – Confirm
 • Servicii mobile – Factura Mea – Facturile Mele – Alege Factura Electronica – introducem adresa e-mail pe care dorim sa primim facturile – Confirm

Prin activarea facturii electronice (online) avem urmatoarele beneficii:

 • avem situatie actualizata in timp real a ultimelor 6 facturi, in orice moment;
 • avem o situatie actualizata a platilor in timp real;
 • primim notificare prin sms sau e-mail cand se emite o factura;
 • avem acces la desfasuratorul de telefonie (factura detaliata);
 • salvam natura: prin activarea facturii electronice nu mai primim facturi acasa in format fizic;

Cum reincarcam cartela prepay Telekom online?

Putem reincarca o cartela prepay Telekom online AICI avand doar numarul de telefon Telekom pe care dorim sa-l reincarcam cu credit.

La reincarcarea online cu minim 5 euro avem urmatoarele benficii:

 • 1 GB trafic de date la prima reincarcare;
 • 1.5 GB trafic de date la a doua reincarcare;
 • 2 GB trafic de date la urmatoarele reincarcari;
 • 50 minute + 50 SMS-uri in retelele Telekom Romania;

Online totul este mai simplu si se vor efectua din ce in ce mai multe operatiuni online cu diverse avantaje, de aceea plata facturii si reincarcarile cartelelor preplatite online sunt operationi esentiale pe care le putem efectua rapid si eficient.

Daca aveti nelamuriri sau intampinati probleme cu platile sau reincarcarile online, lasati un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

41 COMENTARII

  • Pentru a achita factura Telekom online aveti nevoie de codul de client, il puteti obtine de la serviciul de relatii cu clientii Telekom iar ulterior urmati pasii descrisi in articol pentru a plati factura online.

  • Puteti sa platiti cu orice card Visa/Mastercard, indiferent ca aveti in lei/euro sau alta moneda banca face conversia din moneda respectiva din euro in lei. Urmati linkul din articol si puteti plati in cativa pasi, fara comision.

 1. Buna ziua,
  Fratele meu a avut acum ceva ani abonament telefonie mobila la d-voastra si se pare ca factura nu a fost achitata. Cum pot afla date despre factura si daca o pot plati din Franta?

 2. Buna ziua ! Am nr. telefon : 021*******, primesc factura de plata prin e-mail, am primit-o pe 06.05.2018 dar nu o pot deschide din mailul dvs, cum o deschideam pana acum. Am incercat sa va contactez telefonic dar este imposibil sa iau legatura cu un reprezentant de la Telekom. Este foarte important pentru mine sa am factura sa o pot plati si sa o pt pune in arhiva personala. Multumesc !

  • Buna ziua, noi nu reprezentam compania Telekom, doar oferim informatii in limita posibilitatilor. Ce se intampla cand incercati sa deschideti factura, ce eroare va apare?

 3. Buna ziua, am sunat la serviul relatii clienti Telekom pentru confirmare plata si nu am primit acces pentru a initia apeluri
  Abonat Mirela S., confirmarea platii de 125 lei a fost primita prin sms la ora 14.30 si de atunci incerc sa confirm la 1234 plata, am introdus datele solicitate dar fara a putea apoi initia apeluri telefonice

  • Pentru a plati factura Telekom online din afara tarii trebuie sa accesezi linkul de mai sus.
   Ai nevoie doar de codul de client si de suma pe care doresti sa o achiti si un card cu care sa platesti online.

  • Buna ziua,
   Mai sus gasiti linkul necesar pentru reincarcarea unei cartele prepay Telekom, este cea mai rapida, usoara si avantajoasa modalitate de reincarcare.
   In plus, puteti beneficia de bonusuri disponibile exclusiv online in caz ca reincarcati online.