Babamin Kemani / Vioara tatalui meu – Netflix
Filmele si serialele turcesti au priza la publicul telespectator nu numai la tv ci si pe platformele de streaming. Cel mai vizionat film pe Netflix in acest inceput de an 2022 a fost si este in continuare (nu mai este numarul 1 insa strange vizualizari) drama turceasca Babamin Kemani / My Father’s Violin / Vioara tatalui meu (2022). In acest articol vom mentiona informatii despre aceasta drama.

Filmul Vioara tatalui meu a intrat pe Netflix pe 21 ianuarie si a prins foarte bine in randurile abonatilor Netflix din intreaga lume. Acest film are toate ingredientele pentru un film de succes, are o distributie de exceptie, o poveste de drama ce va misca si pe cel mai dur cinefil si de ce nu, piese muzicale turcesti si internationale de exceptie ce alcatuiesc coloana sonora.

Ozlem (Gulizar Nisa Uray) este o fetita in varsta de 8 ani care, alaturi de tatal ei Ali (Selim Erdogan) si cativa instrumentisti canta si danseaza pe strazi pentru a supravietui. Cu toate ca Ozlem este crescuta fara dragostea de mama, ea este fericita alaturi de tatal ei pentru ca face ceea ce ii place: canta la vioara si danseaza. Insa, fericirea fetitei este umbrita brusc de moartea tatalui sau.

Ozlem ajunge pentru o scurta periada in grija statului pana cand statul va incerca sa ii gaseasca fetitei o ruda pentru a o lua in ingrijire. Statul turc ii propune lui Mehmet (Engin Altan Duzyatan – a jucat in Sila / Puterea Destinului), unchiul fetei (fratele tatalui) sa ia fetita in grija timp de o luna in speranta ca atat Mehmet cat si Ozlem se vor obisnui unul cu celalalt.

Babamin Kemani / Vioara tatalui meu – Netflix

Mehmet este si el artist si traieste cu Suna (Belcim Bilgin – a jucat in serialul Vieti la rascruce), o femeie care traieste in umbra sotului ei. Mehmet accepta sa o ia pe Ozlem in grija lui, aceasta transformandu-i total modul de viata si de gandire. Fetita il va ajuta pe Mehmet sa depasasca traume avute inca din copilarie si astfel unchiul fetitei va reusi sa participe la primul concert al sau fara trac.

Filmul Vioara tatalui meu are durata de o ora si 52 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Platforma de streaming  Neflix a mai pus la dispozitia abonatilor sai filme turcesti care au prins foarte bine, printre acestea vom enumera: Annem / Mama si Miracle from Cell no 7 / Miracol in celula 7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.