Incepand cu luna aceasta, posturile Look TV si Look TV Plus vor fi reintroduse in grila de programe RCS-RDS. Compania de telecomunicatii a ajuns la un numitor comun cu ISB Media Holding privind difuzarea celor doua posturi care se vor afla in pachetul de baza. Astfel, cele doua posturi se vor afla in grilele tuturor operatorilor de telecomunicatii din Romania.

Pe langa meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii care vor putea fi vizionate de abonatii RCS-RDS, oficialii ISB Media Holding se lauda cu imbunatatirea continutului celor doua posturi, atat din punct de vedere sportiv (vor fi difuzate alte competitii sportive), cat si din punct de vedere media (vor fi lansate emisiuni in format reality, alte programare de entertainment, inclusiv filme nou aparute).

Compania RCS-RDS isi imbunatateste pe aceasta cale grila de programe (foarte important, grila de baza), un aspect la care a fost in scadere insa are un inceput promitator in acest an (prin introducerea Diva, Liga 1, Look TV si Look TV Plus).

Update: Azi, 04.03.2015, posturile Look TV si Look TV Plus au fost introduse in grila de programe RCS-RDS.

Update 15.08.2018: In grila analogica Targu Jiu canalul Look TV a fost inlocuit de Look Plus.

Update 16.08.2018: In grila analogica Iasi intra programul Look Plus in locul canalului Look TV.

Update 07.11.2018: Look TV a fost redenumit in Look Sport si impreuna cu LookPlus si-au schimbat siglele.

Desi Orange si Telekom au introdus aceste programe in pachete suplimentare (Telekom a creat un pachet suplimentar pentru Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Look Sport si LookPlus), momentan canalele Look Sport si LookPlus raman in continuare gratuite in reteaua RCS – RDS.

In prezent, pe Look Sport se pot urmari meciurile din urmatoarele competitii: Champions League, Europa League, Liga I, Liga II, Cupa Romaniei, Superlig si Primeira Liga. Este unul dintre cele mai importante programe de sport din Romania.

LookPlus este o televiziune generalista care emite 24 din 24 ore, disponibil pe cablu (analog si digital) si satelit. Interesant ca LookPlus are 60% din continut productii proprii, restul de 40% fiind continutul altor producatori. De asemenea, pe LookPlus exista si transmisiuni sportive, chiar daca avem separat programul Look Sport.

Atat LookPlus cat si Look Sport sunt disponibile online live contracost, doar pe teritoriul Romaniei.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

    • Salut,

      Se pare ca se intarzie foarte mult cu introducerea acestor posturi, parerea mea este ca RCS incearca sa-si faca multa reclama la posturile Digi Sport (ieri am primit un e-mail prin care promovau Liga 1 la Digi Sport) astfel incat lumea sa se uite la ei, nu la Look TV… astept totusi sa introduca si aceste doua posturi in grila cat mai repede.

      O sa revin cu informatii cand vor fi in grila tv RCS-RDS posturile Look TV.