Program Paste 2023 – Prima TV
In acest material vom detalia programul special pregatit de Prima TV in zilele de Paste.
In Vinerea Mare, Agentul VIP Cristi Brancu a pregatit de la ora 15 o editie speciala in care preotul Necula vorbeste intr-un interviu despre credinta, sacrificiu, umanitate, spiritualitate bunatate si semnificatia Pastelui.

Morometii (1988) – 15 aprilie, ora 20. Filmul Morometii prezinta o familie traditionala romaneasca si incercarea lui Ilie Moromete (Victor Rebengiuc) de a tine familia sa unita si cu averea intreaga. Insa, intentiile sale esueaza atunci cand baietii sai mai mari din prima casatorie, Achim (Radu Amzulescu), Nila (Constantin Chiriac) si Paraschiv (Ionel Mihailescu) fug cu oile si cei doi cai, si nu se mai intorc, ramanand in capitala.
Morometii are durata de doua ore si doua minute, pe IMDb a obtinut nota 8,8.

Amintiri din copilarie (1964) – 16 aprilie, ora 09. Acest film este facut dupa cartea scrisa de Ion Creanga in care autorul isi scrie copilaria petrecuta in satul sau natal, Humulesti. Rolul lui Nica este interpretat magistral de Ion Bocancea iar rolul lui Ion Creanga la maturitate este interpretat de actorul Stefan Ciubotarasu.
Filmul Amintiri din copilarie are durata de o ora si 12 minute, pe IMDb a obtinut nota 8,1.

Apostolul Petru: Mantuirea – 15 aprilie, ora 23:30. Aceasta este o drama biblica care prezinta viata sfanta a Apostolului Petru.

Duminica, 16 aprilie, in ziua de Paste, Prima TV va difuza reportaje speciale in cadrul emisiunii de stiri Focus in care reporterul Marius Saizu va arata telespectatrilor cum isi petrec ucrainienii Sfintele Sarbatori de Paste in timpul razboiului.

Program Paste 2023 – Prima TV

Emisiunea Totu-i fain incepe duminica, 16 aprilie, de la ora 11. Diana Enache si Alin Pascal au pregatit o editie speciala a acestei emisiuni in care distractia si buna dispozitie fac casa buna. Telespectatorii vor asculta muzica populara interpretata de Sofia Vicoveanca, Sava Negrean Brudascu, Matilda Pascal Cojocarita si altii.

Chef Antonio Passarelli a pregatit o reteta speciala de miel.
Poezie si delicateturi – 16 aprilie, ora 14. Poetul Mircea Dinescu va avea ca invitati o serie de artisti: Lavinia Goste, Marius Zorila, Doina Lavric si Grigore Lese. Poetul va prepara diferite retete traditionale de Paste.

Prima TV apartine companiei Clever Media Network si are licenta generalista. Postul se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.