IMDB Freedive – noul serviciu streaming gratuit in SUA

IMDB lanseaza noul serviciu de streaming video gratuit in Statele Unite ale Americii. Compania detinuta de catre Amazon, IMDB, un site de review-uri pentru filme si seriale, lanseaza un serviciu de streaming gratuit in SUA numit IMDB Freedive.

IMDB (Internet Movie Database) este cel mai mare site destinat recenziilor acordate filmelor si serialelor, stiri despre ultimele productii cinema aparute si alte informatii utile din acest domeniu.Daca dorim sa aflam pareri avizate despre filme, putem apela cu incredere la recenziile de pe IMDB.

Baza de date online IMDB a fost achizitionata in 1999 de catre Amazon, cea mai mare companie de comert online detinuta de catre americanul Jeff Bezos, antreprenorul cel mai bogat din lume din anul 2017. IMDB Freedive – noul serviciu streaming gratuit in SUA

Freedive este un serviciu de streaming video gratuit insa va fi sustinut de catre pauze periodice pentru reclame. In felul acesta continutul va ramane gratuit pentru utilizatori.

Momentan Freedive este disponibil doar in SUA insa speram sa il putem vedea si in Europa in viitorul apropiat si de ce nu, in Romania. Daca dorim sa vizionam filme sau seriale pe platforma online Freedive din Romania sau din alta tara, putem utiliza un serviciu VPN sau Proxy astfel incat sa figuram ca fiind conectati din SUA.

Freedive este integrat in IMDB astfel incat daca vom cauta pe IMDB un film care este disponibil pe Freedive, vom avea optiunea „Watch for free” care ne va ajuta sa vizionam gratuit continutul video. Daca incercam sa vizionam continut prin Freedive fara sa fim in SUA sau sa folosim un VPN/Proxy conectati la un server din SUA, vom avea afisat urmatorul mesaj „IMDb Freedive is only available to customers in the U.S. at this time.”.

IMDB Freedive – noul serviciu streaming gratuit in SUA

Pe Freedive avem disponibil continut pentru filme si seriale nu foarte noi insa calitative precum Memento, Foxcatcher, Drive, Big Fish, Fringe, Heroes, Quantum Leap, speram ca in viitor sa fie disponibile si alte filme/seriale, inclusiv continut mai noi. Avem sectiuni disponibile precum  „Hits of the ‘80s”, „Sci-Fi”, „Chills and Thrills”, si „Movies for the Whole Family”.

Platforma gratuita de streaming online oferita de IMDB numita Freedive este binevenita in special datorita faptului ca nu sunt percepute costuri suplimentare precum Netflix si HBO GO insa dezavantajul il reprezinta intreruperile cauzate de reclame. Ramane de vazut cat de frecvente sunt intreruperile.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.