The Umbrella Academy: sezonul 4 si ultimul va fi disponibil curand pe Netflix

The Umbrella Academy este un serial cu super-eroi, de actiune si comedie lansat pe data de 15 februarie 2019 in Statele Unite ale Americii. Serialul a fost filmat in Hamilton si Ontario, Canada, si cuprinde deocamdata 3 sezoane si 30 de episoade. Cel de-al patrulea si ultimul sezon va fi lansat in curand pe Netflix.

The Umbrella Academy a primit nota 7,9 pe Imdb si are cota de popularitate 300. Serialul a fost nominalizat de 6 ori la premiile Emmy. Dintre premiile castigate, le mentionam pe cele primite din partea Visual Effects Society Awards (2023), Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA (2022), The Joey Awards, Vancouver (2019, 2022), Canadian Society of Cinematographers Awards (2021), Directors Guild of Canada (2021), Prix Autora Awards (2020, 2021), Art Directors Guild (2020), Young Artist Awards (2019), IGN Summer Movie Awards (2019).

Serialul The Umbrella Academy este bazat pe benzile desenate cu acelasi nume scrise de Gerard Way si ilustrate de Gabriel Ba. Steve Blackman si Jeremy Slater sunt cei care au realizat adaptarea pentru Netflix. Premisa serialului se bazeaza pe o lume in care, la data de 1 octombrie 1989, un numar de 43 de femei din intreaga lume dau nastere, la aceeasi ora si fara sa fi fost incarcinate, unor copii.

Dintre acestia, un numar de 6 copii cu super-puteri sunt adoptati de un bilionar excentric pe nume Sir Reginald Hargreeves. In primul sezon al serialului, cei 6 frati instrainati se reunesc pentru inmormantarea tatalui lor adoptiv si incearca sa afle secretele acestuia, dar si sa previna o apocalipsa.

The Umbrella Academy: sezonul 4 si ultimul va fi disponibil curand pe Netflix

In sezonul 2, super-eroii se reunesc pentru a preveni o apocalipsa nucleara cauzata de faptul ca preesedintele Kennedy nu a mai fost asasinat. In sezonul 3, grupul descopera ca a fost inlocuit de Sparrow Academy, care le-a luat locul in timpul calatoriei lor in timp din sezonul 2. De asemenea, ei trebuie sa gaseasca o metoda ca kugelblitzul creat de paradoxul bunicului sa nu distruga lumea.

In rolurile principale ii vedem pe Elliott Page (Viktor, Vanya Hargreeves, The White Violin, Umbrela numarul 7), Tom Hopper (Luther, Spaceboy, Umbrela numarul 1), David Castaneda (Diego, The Kraken, Umbrela numarul 2), Emmy Raver- Lampman (Alisson, The Rumer, Umbrela numarul 3), Robert Sheehan (Klaus, The Seance, Umbrela numarul 4), Aidan Gallagher (Cinci, The Boy, Umbrela numarul 5).

Eliott Page a mai jucat in Juno (2007), X-Men: Viitorul este trecut (2014), si a fost nominalizata la premiul Oscar pentru rolul din filmul Juno.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.